Miele

InnovatieDe essentie van ons bedrijf

Echte creativiteit komt pas tevoorschijn als je uit je comfortzone komt. Als je vraagt naar het waarom van het alledaagse, de norm van het reeds bewezene, dan lukt het je daar te komen waar voorheen nog niemand is geweest.

"Technologie creëert mogelijkheden. Dat is echter slechts het begin."
Dr. Markus MieleDirecteur-aandeelhouder Miele

Wij zijn er trots op, sinds 1899 als familiebedrijf pionierswerk in de productie van innovatieve apparaten voor bedrijven en voor thuis te kunnen doen. Al meer dan 120 jaar staat ons bedrijf voor technologie die niet alleen nieuwe mogelijkheden creëert: zij verscherpt en versterkt ook de zin voor de vreugde over iets nieuws en zorgt constant voor nieuwe creativiteit. “Immer besser” is ons motto, dat door de oprichters Carl Miele en Reinhard Zinkann is verzonnen. En deze onophoudelijke drang om zich constant te verbeteren en producten naar een hoger niveau te tillen, is typerend voor Miele.

Een wereld van koken. Geheel zonder compromissen

Tijdens het koken komt het erop neer, de vrijheid te hebben om je creativiteit zonder grenzen de vrije loop te kunnen laten. Je onbeperkt kunnen uitleven in je passie. Met de nieuwe Generatie 7000 levert ons innovatieteam inspiratie voor een creatieve keuken. Met een technologie zo uitstekend, dat deze aanvoelt als magie.

"De toekomst van de keukentechniek ligt in de ondersteuning. De technologie wordt alleen gebruikt als dit nodig is, onafhankelijk van individuele kennis of kunde."
Andreas EnslinHoofd Miele Design Center

Wij zijn betrokken ingenieurs en betrouwbare partners die toegankelijke technologie creëren, die altijd een stap vooruit is. De meer dan 350 keukenapparaten van het nieuwe assortiment leveren een hele wereld aan innovatie, die onnodige onderbrekingen elimineert. Meer dan ooit ligt de kookbeleving in jouw handen en kun je buitengewone dingen creëren.

De perfecte flow. Voor een bijzondere kookervaring

Voor ons is de perfecte flow een ongedwongen, soepele, geconcentreerde en evenwichtige toestand waarin iemand zich bevindt, wanneer alle bewuste handelingen vrij zijn van onnodige zaken of afleidingen. Als iets bijzonder soepel verloopt en je één wordt met je taak en het zo aanvoelt alsof je een hoger niveau van vrijheid bereikt, waarop alles intuïtief en onderbewust verloopt.

"Een groot zwaartepunt is bij ons uitvinden hoe wij de technologie kunnen optimaliseren om het leven eenvoudiger en aangenamer te maken."
Dr. Reinhard ZinkannDirecteur-aandeelhouder Miele

Miele maakt het mogelijk om je op het koken te concentreren zonder door onnodige stappen te worden afgeleid. Elke taak kan intuïtief, gemakkelijk en comfortabel worden uitgevoerd, niets is meer ingewikkeld. Je kunt volledig vertrouwen op je keukenapparaten – als een competente partner waarmee je zonder uitzondering perfecte resultaten behaalt.

Met de nieuwe Generatie 7000 willen wij technologie bieden die jou ondersteunt. Voor een vlekkeloze kookbeleving waarbij het niet alleen om het resultaat gaat, maar ook om het plezier in het proces zelf. Absolute consistentie, zorg en expertise op het gebied van design, constructie en gebruik maken daarbij het verschil.