Miele

#Life Beyond OrdinaryAlleen wanneer technologie zo intuïtief is, is er ruimte voor echte creativiteit

Wanneer je grenzen verlegt en alles om je heen vlekkeloos verloopt, bereik je deze speciale status. Dan is alles in beweging en kun je je creativiteit de vrije loop laten.

De grenzen van het mogelijke verleggen, dat is de uitdaging die ons motiveert om nog meer te creëren en nog een stap verder te gaan. Omdat wij keukeninbouwapparaten willen ontwikkelen die een revolutie in de kookkunst teweegbrengen. Keukeninbouwapparaten die weten wat je wilt, voordat je het zelf weet.

"Als je de vrijheid hebt om je ideeën uit te werken, zijn de mogelijkheden eindeloos."
Kyle ConnaughtonMet 3 Michelinsterren onderscheiden topkok

Een kunstenaar ontmoet drie topkoks

Om de meest baanbrekende introductie van keukeninbouwapparaten in de geschiedenis van onze onderneming te vieren, hebben wij pioniers uit verschillende creatieve branches samengebracht: toonaangevende keukentechnologieën, drie van de meest gerenommeerde topkoks ter wereld en een unieke kunstenaar, die innovatieve bloemsierkunst creëert. Met deze opvallende creatieve samenwerking tonen wij ons streven steeds weer bijzondere dingen te creëren op een volledig nieuwe manier.

Topkoks Gaggan Anand, Kyle Connaughton en Helena Rizzo zijn meermaals onderscheiden – met Michelinsterren of de eerste plaatsen in de lijst van “The World's 50 Best Restaurants”. Azuma Makoto is een unieke Japanse bloemenkunstenaar die wereldwijd bekend is om zijn adembenemende bloemensculpturen. Samen staan zij voor de taak uit te vinden naar welk niveau zij hun kookkunst met behulp van de nieuwe Miele Generatie 7000-keukeninbouwapparaten kunnen tillen.

"Ik heb zoiets nog nooit gedaan en ik had het ook nooit voor mogelijk gehouden."
Gaggan AnandBeste restaurant van Azië 2015–2018

Van een gerecht dat kookt in vuur en ijs en een eetbare momentopname tot aan constructies die zijn geïnspireerd door de kracht van de natuur: de vier hebben met hun creaties kunst en kookkunst naar een hoger niveau getild.

Generatie 7000, ons meest intuïtieve assortiment aller tijden.

Ontdek de meest revolutionaire innovaties die wij ooit hebben ontwikkeld. Een oven die zonder hitte kan garen. Keukeninbouwapparaten die je herkennen en met jou in contact staan. En slimme technologieën die het mogelijk maken dat de apparaten met elkaar verbonden zijn in een netwerk. Het productdesign is niet alleen buitengewoon intuïtief, maar ligt ook op een bijzonder hoog esthetisch niveau.

Wij geloven stellig dat technologie kan inspireren en creativiteit naar een hoger niveau kan tillen. En wanneer dat gebeurt, je daarmee gewoon perfecte resultaten kunt behalen. Dat is de mate aan toewijding, enthousiasme en kwaliteit, die wij in al onze producten stoppen.