Miele

De Generatie 7000

Oven

DE OVEN VAN DE GENERATIE 7000Ontwikkeld voor precieze prestaties

Een nieuwe definitie van perfectie.

De wereldwijd erkende topkok geniet van haar status als perfectionist. De oven van de Generatie 7000 voldoet aan haar eisen, namelijk precisie in perfectie.

INNOVATION
DRAADLOZE BRATOMETER
Gebraden met betrouwbare precisie

De draadloze bratometer bereidt gerechten op een unieke manier tot de gewenste kerntemperatuur is bereikt en schakelt dan automatisch uit.

INNOVATION
FOODVIEW
Verlies je gerecht niet uit het oog, waar je ook bent

De geïntegreerde camera toont van minuut tot minuut scherpe opnames van je gerecht op de smartphone. Zo kun je de status van het gerecht op elk moment controleren.

INNOVATION
Professional
Koken als een professional

Krijg een idee hoe de topkoks het doen. Met sterke stoominjecties geeft de functie 'Professional' vlees de juiste malsheid en brood de perfecte korst.

INNOVATION
TasteControl
Altijd perfect bereide gerechten

Met onze TasteControl-technologie behoort te gaar eten vanaf nu tot het verleden. Na een tijdgestuurde bereidingstijd koelt de ovenruimte meteen af voor een perfecte bereiding van elke maaltijd.

Meer innovaties van Miele

Pyrolytische zelfreiniging

Met de pyrolytische zelfreiniging wordt de ovenruimte verhit op de hoogste stand, waardoor restanten tot as verbranden en daardoor moeiteloos kunnen worden verwijderd.

Snel opwarmen

Breng de oven in een handomdraai van stilstand naar het hoogste vermogen. Dit is ideaal wanneer je snel iets wilt klaarmaken.

Temperatuurprecisie

Bereid je maaltijd zoals jij het wilt en niet anders. Het maakt niet uit waar je iets in de oven zet, de temperatuur blijft overal gelijk.

“Er is niets mooiers dan een gerecht te serveren waarbij simpelweg alles klopt.”

HELENA RIZZO

Een nieuwe definitie van perfectie.

Ontdek de ovens van de Generatie 7000

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Met de Miele-nieuwsbrief ontvang je onze nieuwtjes als eerste. Bovendien krijg je speciale aanbiedingen, inspiratie, receptideeën en nog veel meer.