Inloggen leveranciers

Voor (toekomstige) partners.

Lieferanten Login

Portals voor leveranciers

We hebben twee portals met elk een eigen functie. In onze strategische inkoopportal vindt u als geregistreerde leverancier de aanbestedingen en veilingen van Miele Duitsland. In de operationele portal stellen wij u - na afspraak - onze orders en wensen ter beschikking. Maak voor het downloaden van CAD-data gebruik van de speciale link die u per e-mail hebt ontvangen. De Sharepoint Service is niet toegankelijk via de homepage van onze website!

Operatives Beschaffungsportal

Operationele inkoopportal

Via het operationele inkoopportal van ons hoofdkantoor in Duitsland hebben geautoriseerde leveranciers van Miele toegang tot onze orders en behoeften.

Naar de portal
Strategisches Beschaffungsportal

Strategisch inkoopportal

Hebt u uw registratie voltooid en bent u door Miele Duitsland uitgenodigd voor aanbestedingen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Klik op de link.

Naar de portal
Lieferant werden

Leverancier worden

Volg de aanwijzingen in ons aanmeldingsformulier en stel uzelf aan ons voor. Vergeet niet uw leveranciersprofiel volledig in te vullen en te publiceren.

Hier vindt u meer informatie
Einkaufspolitik

Inkoopbeleid

De kwaliteit van Miele begint al bij de inkoop. De bedrijfsfilosofie 'Immer besser' passen we ook toe op ons inkoopbeleid.

Meer informatie