PG 8536 [AD LFM SST] - Veiligheid

Product weergeven
WaterProof-systeem (WPS)

Bescherming tegen waterschade

Het WaterProof-systeem beschermt met een dubbel magneetventiel direct aan de kraan tegen waterschade. Als het eerste ventiel niet goed sluit, onderbreekt het tweede de toevoer. Voor nog meer zekerheid zorgt de dubbelwandige toevoerslang: Bij beschadiging van de slang stroomt het water door de mantelslang onder de machine. De intelligente sensoren detecteren lekkages en sluiten in geval van nood de watertoevoer.
Procesdocumentatie

Complete documentatie

Behandelingsprotocollen en -processen worden uitgebreid vastgelegd, wat zorgt voor maximale veiligheid voor patiënten en gebruikers. Miele Professional biedt een groot aantal documentatieoplossingen aan voor iedere behoefte. Analyse van de verkregen procesgegevens maakt daarnaast een effectieve optimalisatie van het behandelingsproces mogelijk.
HEPA-filter

Schone lucht

Zelfs bij complex gevormde instrumenten, laboratoriumglaswerk en volgelaatsuitrustingen worden alle oppervlakken snel en grondig gedroogd met verwarmde lucht. De daarvoor aangezogen omgevingslucht passeert eerst een zeer effectief HEPA-filter. Daarmee wordt voorkomen dat er ongewenste zwevende stoffen in de spoelruimte terechtkomen. Het spoelgoed wordt zo tegen recontaminatie beschermd.
Geleidbaarheidscontrole

Zekerheid door controle

Restanten van proceschemicaliën die tijdens de laatste spoelgang nog aanwezig zijn, kunnen de resultaten van de behandeling beïnvloeden. Met de geleidbaarheidsmeting in het water kunnen restanten worden gedetecteerd en door verder spoelen verminderd worden. De behandeling wordt daarmee betrouwbaarder, veiliger voor het materiaal en bovendien reproduceerbaar.
Onderhoudsvrije geleidbaarheidsmeetmodule

Voor een betrouwbaar resultaat

Restanten van proceschemicaliën die tijdens de laatste spoelgang nog aanwezig zijn, kunnen de resultaten van de behandeling beïnvloeden. met de inductieve, onderhoudsvrije geleidbaarheidsmeting van het spoelwater kunnen restanten worden gedetecteerd en door verder spoelen verminderd worden. De behandeling wordt daarmee betrouwbaarder, veiliger voor het materiaal en bovendien reproduceerbaar.
Ultrasone doseercontrole

Betrouwbare dosering

De exacte dosering van alle proceschemicaliën is een voorwaarde voor een zuinige en reproduceerbare behandeling. De hoge nauwkeurigheid maakt de ultrasone controle van het doseervolume van Miele Professional mogelijk. Ongeacht de viscositeit en de temperatuur krijgt de gebruiker de perfecte controle over de dosering van alle reinigingsmiddelen.
Automatische wagenherkenning

Intelligente herkenning van spoelgoed

De automatische wagenherkenning presteert optimaal op de plaatsen waar veel instrumenten en glas moeten worden doorgevoerd. Door middel van een magnetische strook herkent het reinigings- en desinfectieapparaat verschillende wagensoorten met hun specifieke belading en wordt automatisch het bijpassende behandelingsprogramma gekozen.
Sproeiarmbewaking

Zekerheid door controle

Voor optimale resultaten moet het toerental van de sproeiarmen altijd binnen een vastgesteld interval liggen. Door de contactloze bewaking van alle sproeiarmen van het apparaat en de rekken kunnen problemen (bijv. door schuimontwikkeling of blokkerend spoelgoed) vroegtijdig worden herkend. Daardoor draagt de sproeiarmsensor er aan bij dat de gevalideerde behandelingskwaliteit steeds opnieuw wordt bereikt.