PG 8536 [AD LFM SST] - Bedieningsgemak

Product weergeven
Instelmogelijkheid voor reinigingsmiddelreservoir

Ideaal weggeborgen

Het instelvak van vloeibare middelen maakt een optimaal overzicht, optimale properheid en ergonomie mogelijk. Afhankelijk van het apparaatmodel is het al standaard in de reinigings- en desinfectieapparaten geïntegreerd of als optionele accessoire beschikbaar. Afhankelijk van het apparaatmodel en de eisen kan het juiste aantal reservoirs van de juiste grootte worden ingesteld.
Touchbediening

Eenvoudige bediening

Zelfs met handschoenen probleemloos te bedienen en bijzonder eenvoudig te reinigen: het display met tekst is voorzien van een aanrakingsgevoelig en eenvoudig te desinfecteren oppervlak.
Miele-service op afstand

Rondom in goede handen

Optimaal rendement vereist een maximale beschikbaarheid van de apparatuur. Met de Miele-service op afstand worden wachttijden aanzienlijk verkort of zelfs helemaal vermeden. Parameters en diagnosegegevens kunnen met Miele worden uitgewisseld. Onderhoud en reparaties kunnen zo snel en efficiënt worden afgehandeld.
Instelmogelijkheid voor reinigingsmiddelreservoir

Ideaal weggeborgen

De instelmogelijkheid voor vloeibare middelen garandeert optimale reiniging en ergonomie. Afhankelijk van het apparaatmodel en de eisen kan het juiste aantal jerrycans van de juiste grootte worden ingesteld.
Vrij programmeerbare besturing

Meer flexibiliteit

De vrij programmeerbare regelingen geven reinigings- en desinfectieapparaten, thermische desinfectoren en laboratoriumvaatwassers van Miele Professional een maximale aanpasbaarheid. De apparaten zijn uitgerust met talrijke programma's. Geautoriseerde gebruikers kunnen deze programma's aanpassen of eigen programma's maken.