PG 8536 [AD LFM SST] - Highlights

Product weergeven
Vrij programmeerbare besturing

Meer flexibiliteit

De vrij programmeerbare regelingen geven reinigings- en desinfectieapparaten, thermische desinfectoren en laboratoriumvaatwassers van Miele Professional een maximale aanpasbaarheid. De apparaten zijn uitgerust met talrijke programma's. Geautoriseerde gebruikers kunnen deze programma's aanpassen of eigen programma's maken.
Geïntegreerde waterontharder

Schone resultaten

Mineralen in het leidingwater kunnen het reinigingsproces verstoren en afzettingen op de instrumenten en in het apparaat veroorzaken. Miele thermodesinfectoren zijn af fabriek voorzien van een waterontharder, die ionen die voor hardheid zorgen verregaand uit het leidingwater verwijdert. Bij zeer hard leidingwater en in praktijken met veel instrumenten kan een aanvullende, volledige demineralisatie van het water de moeite waard zijn.
Actieve droging

Uitstekende droogresultaten

Een krachtige heteluchtdroging verkort de tijd en maakt een soepel werkproces mogelijk. In het bijzonder holle instrumenten of smalle laboratoriumglazen eisen uitmuntende droogresultaten voor de daaropvolgende sterilisatie.
Sproeiarmbewaking

Zekerheid door controle

Voor optimale resultaten moet het toerental van de sproeiarmen altijd binnen een vastgesteld interval liggen. Door de contactloze bewaking van alle sproeiarmen van het apparaat en de rekken kunnen problemen (bijv. door schuimontwikkeling of blokkerend spoelgoed) vroegtijdig worden herkend. Daardoor draagt de sproeiarmsensor er aan bij dat de gevalideerde behandelingskwaliteit steeds opnieuw wordt bereikt.
Onderhoudsvrije geleidbaarheidsmeetmodule

Voor een betrouwbaar resultaat

Restanten van proceschemicaliën die tijdens de laatste spoelgang nog aanwezig zijn, kunnen de resultaten van de behandeling beïnvloeden. met de inductieve, onderhoudsvrije geleidbaarheidsmeting van het spoelwater kunnen restanten worden gedetecteerd en door verder spoelen verminderd worden. De behandeling wordt daarmee betrouwbaarder, veiliger voor het materiaal en bovendien reproduceerbaar.
Geleidbaarheidscontrole

Zekerheid door controle

Restanten van proceschemicaliën die tijdens de laatste spoelgang nog aanwezig zijn, kunnen de resultaten van de behandeling beïnvloeden. Met de geleidbaarheidsmeting in het water kunnen restanten worden gedetecteerd en door verder spoelen verminderd worden. De behandeling wordt daarmee betrouwbaarder, veiliger voor het materiaal en bovendien reproduceerbaar.
Ultrasone doseercontrole

Betrouwbare dosering

De exacte dosering van alle proceschemicaliën is een voorwaarde voor een zuinige en reproduceerbare behandeling. De hoge nauwkeurigheid maakt de ultrasone controle van het doseervolume van Miele Professional mogelijk. Ongeacht de viscositeit en de temperatuur krijgt de gebruiker de perfecte controle over de dosering van alle reinigingsmiddelen.