PG 8583 [WW AD LD OIL] - Efficiëntie en duurzaamheid

Product weergeven
Geïntegreerde doseerpomp

Optimaal gedoseerd

Bij uitlevering zijn de reinigings- en desinfectieapparaten, thermische desinfectoren en laboratoriumvaatwassers van Miele Professional al uitgerust met een of meerdere geïntegreerde doseerpompen. Reinigings- en neutralisatiemiddelen kunnen zodoende automatisch en nauwkeurigvanuit het reservoir worden toegevoegd.
Lage verbruikswaarden

Zeer efficiënt

Met hun innovatieve technologie, geavanceerde processen en uitgebreide systeemoplossingen bereiken Miele Professional-apparaten uitstekende verwerkingsresultaten met een minimaal verbruik aan water, energie en proceschemicaliën.
Hoge capaciteit

Een royale ruimte

Apparaten van Miele Professional overtuigen door te voldoen aan de gewenste capaciteit van alle gebruikers. Alle reinigingskamers hebben een royaal, bij de prestatieklasse passend volume. Het uitgebreide assortiment aan ladingdragers voor elk toepassingsgebied maakt het mogelijk dit volume efficiënt te benutten.
Korte procestijden

Efficiënter

De reinigings- en desinfectieapparaten van Miele Professional kunnen veeleisende taken snel en betrouwbaar uitvoeren. Door de krachtige spoeltechniek kunnen zelfs instrument met lumina of laboratoriumglaswerk met complexe vormen veilig worden behandeld met hoge spoeldruk. In combinatie met de twee beladingsniveaus en de geavanceerde besturing kunt u vertrouwen op een soepel lopend proces, zelfs als er veel instrumenten worden behandeld.
Laag energieverbruik

Zuinig

Reinigings- en desinfectieapparaten van Miele Professional combineren prestaties met zuinigheid. De apparaten werken dankzij een warmtepomp met variabele snelheden en geoptimaliseerde sproeiarmen met moderne en efficiënte spoeltechniek, zodat de gebruiker een groot aantal verschillende programma's ter beschikking heeft. Zo zorgen een laag stroom- en waterverbruik toch voor uitstekende reinigingsresultaten.