PG 8583 [WW AD LD OIL] - Reinigingsresultaat

Product weergeven
Verwarmingspomp met variabel toerental**Patent: EP 1 047 334 B2Patent: EP 1 247 993 B1

Het middelpunt voor onberispelijke resultaten

De unieke verwarmingspomp met variabele toerentallen is het hart van de Miele Professional reinigings- en desinfectieapparaten. In de afzonderlijke programmablokken wordt het toerental van de pomp, en daarmee de spoeldruk, aangepast aan de gestelde eisen: hoge druk maakt het verwijderen van hardnekkig vuil mogelijk, terwijl lage druk ervoor zorgt dat het spoelgoed volledig nat wordt.
EcoDry door gepatenteerde AutoOpen-functie*Patent: DE 102 007 008 950 B4

Comfortabele ondersteuning van de droging

Na afloop van het programma gaat de deur van het apparaat automatisch open met de functie AutoOpen, zodra de temperatuur in de spoelruimte lager is dan 70°C. Restvocht kan zo gemakkelijk ontsnappen uit de spoelruimte en het spoelgoed zal sneller drogen.
Optimale reinigingsprestaties

Universeel te gebruiken

Reinigings- en desinfectieapparaten van Miele bereiken optimale behandelingsresultaten op verschillende toepassingsgebieden. Dit is mogelijk vanwege de innovatieve en bewezen technische kenmerken (van een perfecte spoeldruk en geoptimaliseerde rekken en deeltjesfilters tot aan sproeiarmsensoren) en door de spoelprogramma's voor diverse toepassingsgebieden.
Kostbare materialen veilig reinigen

Uw vaatwerk in goede handen

De reinigings- en desinfectieapparaten van Miele Professional bereiken uitstekende behandelingsresultaten en de grootst mogelijke bescherming van waardevol spoelgoed. Dit wordt voornamelijk mogelijk gemaakt door de talrijke gebruiksspecifieke programma's, die door vooraanstaande producenten van instrumenten en laboratoriumglas worden getest en aanbevolen.
Perfecte reiniging van holle instrumenten

Schoon van binnen en van buiten

Voor complexe instrumenten met lumina, zoals voor minimaal invasieve chirurgie of robotchirurgie, nauw laboratoriumglas evenals hand- en hoekstukken, gelden bijzondere eisen voor machinale behandeling. Voor optimale resultaten bieden de reinigings- en desinfectieapparaten van Miele Professional een intelligent systeem met geoptimaliseerde spoeltechniek, gebruiksspecifieke beladingssystemen en programma's.
Innovatieve reinigingsprogramma's

Reiniging tot in de perfectie

Al meer dan 50 jaar doet Miele Professional onderzoek op het gebied van ontwikkelingen van reiniging en desinfectie. Op basis van deze decennialange ervaring zijn speciale programma's zoals Orthovario, Oxivario, Robotvario of Anorganica en Organica ontwikkeld.
Optimale spoeldruk

Schone resultaten

Voor een uitstekende en zuinige behandeling is de druk waarmee het spoelwater door de sproeiarmen en injectoren wordt geleid van groot belang. Hoge druk maakt namelijk de verwijdering van hardnekkig vuil mogelijk, terwijl lage druk ervoor zorg dat het spoelgoed volledig nat wordt. Reinigings- en desinfectieapparaten van Miele Professional combineren beide voordelen met een spoelwaterdruk die op de behoefte van de klant is afgestemd.