PG 8583 [WW AD LD OIL] - Highlights

Product weergeven
Lage verbruikswaarden

Zeer efficiënt

Met hun innovatieve technologie, geavanceerde processen en uitgebreide systeemoplossingen bereiken Miele Professional-apparaten uitstekende verwerkingsresultaten met een minimaal verbruik aan water, energie en proceschemicaliën.
Korte procestijden

Efficiënter

De reinigings- en desinfectieapparaten van Miele Professional kunnen veeleisende taken snel en betrouwbaar uitvoeren. Door de krachtige spoeltechniek kunnen zelfs instrument met lumina of laboratoriumglaswerk met complexe vormen veilig worden behandeld met hoge spoeldruk. In combinatie met de twee beladingsniveaus en de geavanceerde besturing kunt u vertrouwen op een soepel lopend proces, zelfs als er veel instrumenten worden behandeld.
Naadloze spoelruimte

Naadloos gelast

De door Miele Professional compleet nieuw ontwikkelde spoelruimte stelt een nieuwe standaard voor hygiëne. In de met lasertechnologie gelaste naadloze spoelruimte is door de gladde afwerking absoluut geen kans dat vuil zich kan ophopen. Aanhechting van bloedvlekken en andere vervuilingen wordt zo voorkomen. De machine is nog hygiënischer omdat de verwarmingselementen buiten de spoelkamer zijn geplaatst.
Verwarmingspomp met variabel toerental**Patent: EP 1 047 334 B2Patent: EP 1 247 993 B1

Het middelpunt voor onberispelijke resultaten

De unieke verwarmingspomp met variabele toerentallen is het hart van de Miele Professional reinigings- en desinfectieapparaten. In de afzonderlijke programmablokken wordt het toerental van de pomp, en daarmee de spoeldruk, aangepast aan de gestelde eisen: hoge druk maakt het verwijderen van hardnekkig vuil mogelijk, terwijl lage druk ervoor zorgt dat het spoelgoed volledig nat wordt.
EcoDry door gepatenteerde AutoOpen-functie*Patent: DE 102 007 008 950 B4

Comfortabele ondersteuning van de droging

Na afloop van het programma gaat de deur van het apparaat automatisch open met de functie AutoOpen, zodra de temperatuur in de spoelruimte lager is dan 70°C. Restvocht kan zo gemakkelijk ontsnappen uit de spoelruimte en het spoelgoed zal sneller drogen.
Optimale reinigingsprestaties

Universeel te gebruiken

Reinigings- en desinfectieapparaten van Miele bereiken optimale behandelingsresultaten op verschillende toepassingsgebieden. Dit is mogelijk vanwege de innovatieve en bewezen technische kenmerken (van een perfecte spoeldruk en geoptimaliseerde rekken en deeltjesfilters tot aan sproeiarmsensoren) en door de spoelprogramma's voor diverse toepassingsgebieden.
Optimale spoeldruk

Schone resultaten

Voor een uitstekende en zuinige behandeling is de druk waarmee het spoelwater door de sproeiarmen en injectoren wordt geleid van groot belang. Hoge druk maakt namelijk de verwijdering van hardnekkig vuil mogelijk, terwijl lage druk ervoor zorg dat het spoelgoed volledig nat wordt. Reinigings- en desinfectieapparaten van Miele Professional combineren beide voordelen met een spoelwaterdruk die op de behoefte van de klant is afgestemd.
Spoeldrukbewaking

Zekerheid door controle

Diverse factoren, zoals bijvoorbeeld een foutieve rekkoppeling of overmatige schuimvorming, kunnen leiden tot een lagere spoeldruk. De bewaking van de spoeldruk in het reinigings- en desinfectieapparaat zorgt voor optimale proceswerkstromen, zodat u altijd kunt rekenen op betrouwbare behandelingsresulaten.
Sproeiarmbewaking

Zekerheid door controle

Voor optimale reinigings- en desinfectieresultaten moet het toerental van de sproeiarmen altijd binnen een vooraf ingesteld interval liggen. Door de contactloze bewaking van alle sproeiarmen in apparaten en rekken kunnen problemen vroegtijdig – al bij de eerste schuimontwikkeling of geblokkeerd spoelgoed – worden gedetecteerd. Daarmee draagt de sproeiarmbewaking bij aan een veilige reproductie van de gevalideerde kwaliteit van de behandeling.