PWM 907 [EL DV] - Connectiviteit

Product weergeven
Voortaan verbonden met een netwerk via LAN/wifi

Comfort en efficiëntie in een geraffineerd ontwerp

De machines zijn bij uitlevering al klaar voor efficiënte gegevensuitwisseling. Naast de geïntegreerde wifi-functie is er optioneel ook een krachtige LAN/wifi-module verkrijgbaar. Zo kan de machine in elke omgeving eenvoudig in aanwezige netwerken worden geïntegreerd. Het is ook mogelijk om eenvoudig verbinding te maken met de Miele app* of met externe systemen.De mobiele app is apart verkrijgbaar. De beschikbaarheid verschilt per land/regio. 
Communicatiekoker

Eenvoudige gegevensuitwisseling

Ter documentatie van de programma-afloop of voor het koppelen van doseerpompen, betaalsystemen en andere toestellen – de communicatiepoort van de Miele-communicatiemodules vormt de basis voor gegevensuitwisseling met externe systemen. Na het inzetten van de Miele-communicatiemodules kan een verbinding tussen de meest verscheidene randapparatuur gemaakt worden.
Flexibele doseeradapter

Eenvoudige dosering

De apparaten zijn uitgerust voor gebruik met verschillende doseeradapters. Er kan worden gekozen voor een adapter met waterspoeling of voor conventionele dosering. Voor de conventionele dosering kunnen tot 6 vloeistoffen worden gebruikt.
Exclusief bij Miele
WiFiConn@ct

Duurzaam verbonden

Met de geïntegreerde wifi-functionaliteit WiFiConn@ct zijn de Kleine Geweldenaars bij uitlevering al klaar voor een efficiënte gegevensuitwisseling. De machines kunnen zodoende thuis, maar ook in professionele omgevingen eenvoudig in aanwezige netwerken worden geïntegreerd. Het is ook mogelijk om eenvoudig verbinding te maken met de Miele smartphone-app*.De mobiele app is apart verkrijgbaar. De beschikbaarheid verschilt per land/regio.