PDR 908 HP [EL] - Bedieningsgemak

Product weergeven
Gepatenteerd warmtewisselaarfiltersysteem*Duits octrooi: DE 10 2018 104 694 B3/Europees octrooi EP2107155

Groot prestatievermogen

Het gepatenteerde roosterfilter als extra laag en het zelfsluitende, gepatenteerde dieptefilter zorgen voor de best mogelijke bescherming van de warmtewisselaar. Daardoor wordt het prestatievermogen van de droger langdurig behouden.
Besturing M Touch Flex

De maatstaf voor modern bedieningscomfort

De fulltouch-bediening met kleurendisplay is de nieuwe standaard voor snelle en intuïtieve bediening. Daarbij zijn er een groot aantal configuraties. Zo kan het gewenste wasprogramma eenvoudig uit een reeks favorieten of uit alle beschikbare programma's worden gekozen door op het display te drukken. Alle teksten zijn beschikbaar in een van de 31 talen.
Was/droogzuil

Wassen en drogen op minder dan 0,5 vierkante meter

Als er niet veel ruimte beschikbaar is, is het lastig om de wasmachine en droogautomaat naast elkaar te zetten. Miele Professional biedt hiervoor de optimale oplossing met de was-droogzuil: 2 krachtige apparaten op een oppervlakte van minder dan 0,5 m2 (voor de verbinding van de 2 apparaten is een optioneel verkrijgbaar verbindingsstuk nodig).
Programmeerbare besturing van de droger

Meer flexibiliteit

Een bijzonder voordeel van de programmeerbare besturing is de verregaande aanpassing aan de locatie. Specifieke eisen aan de wasbehandeling kunnen zo optimaal worden ingewilligd. Bestaande programma's kunnen apart worden aangepast.
Voorprogrammering tot 24 uur

Wasbehandeling op schema

Met de voorprogrammering kunt u 24 uur van tevoren instellen wanneer het gekozen programma moet starten. Dat is vooral handig als het programma bijvoorbeeld aan het begin van een nieuwe werkdag klaar moet zijn.
Taal altijd eenvoudig selecteerbaar

Alles duidelijk

Door middel van vlagsymbolen kan op elk moment tijdens het bedienen eenvoudig de gewenste landstaal worden gekozen. Er is keuze uit 29 of 31 talen (afhankelijk van het model). Alle informatie op het display verschijnt nu in de gekozen landstaal. Zo kunnen bedieningsfouten zonder al te veel moeite vermeden worden en kunnen afwisselende bedienden met verschillende talenkennis snel hun weg vinden.
Exclusief bij Miele
Comfortabel pluizenfilter*Europees octrooi: EP2273005 

Effectief en eenvoudig te reinigen

Met het intelligente, gepatenteerde pluizenfilter* heeft u eindelijk geen last meer van pluizen. Het gladde zeefoppervlak maakt het reinigen aangenaam eenvoudig. Het pluizenfilter en het wasgoed blijven altijd consequent van elkaar gescheiden, waardoor het wasgoed gegarandeerd pluisvrij is.Europees octrooi: EP2273005 
Exclusief bij Miele
Gepatenteerde condenswaterafvoer*Patent: EP 1 186 697 B1

Condenswater wordt eenvoudig afgevoerd

De Miele warmtepompdrogers uit de serie Kleine Geweldenaars beschikken over een geïntegreerde condenswaterafvoerleiding met omwikkelde slang. Het vocht dat daarbij ontstaat kan zo direct worden afgevoerd.