PDR 908 HP [EL] - Efficiëntie en duurzaamheid

Product weergeven
Energiebesparend warmtepompsysteem*De warmtepomp bevat broeikasgas in een hermetisch gesloten systeem.

Minimaal energieverbruik

De droogautomaten met warmtepomptechnologie van Miele Professional zijn ware meesters in het besparen van energie. Dankzij de warmtepomptechnologie verbruiken ze ong. 50% minder stroom en leveren zo een bijdrage aan de bescherming van het milieu. Met korte programma's zijn ze ook zeer geschikt voor een professionele wasbehandeling.
Lage verbruikswaarden

Zuinig en efficiënt

Milieuvriendelijk: brgrote wasmachines van Miele Professional hebben een zeer laag energieverbruik en staan bekend om hun maximale efficiëntie. Al tijdens de productontwikkeling gold als richtlijn: optimale resultaten met recyclebare materialen waar niet meer water, elektriciteit en wasmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.
Beste condensatie-efficiëntie

Een lagere luchtvochtigheid beschermt u en uw huis

Hoe hoger de condensatie-efficiëntie van een droger is, hoe minder vocht er in de omgevingslucht komt. Zo worden het binnenklimaat en de werkomgeving duidelijk verbeterd.brAlle drogers met een huishoudelijk energielabel behalen de hoogste condensatie-efficiëntieklasse A en zijn zelfs nog efficiënter dan hiervoor vereist. Deze classificatie vindt u links onderaan op het EU-energielabel op uw Miele apparaat.