PDR 908 HP [EL] - Performance

Product weergeven
Intelligente droogautomaat

Uniforme droogresultaten

Om te voorkomen dat het wasgoed in elkaar draait, wijzigt de besturing van de droger de draairichting van de trommel in onregelmatige intervallen. Twee afzonderlijke motoren voor trommel en ventilator waarborgen zo een optimale luchtstroom voor kreukvrij, gelijkmatig en behoedzaam gedroogd wasgoed.brBovendien wordt met gepatenteerde techniek* bepaald of de luchtwegen moeten worden gereinigd. Info verschijnt op het display van de droger.Duits patent DE102013104124
Korte wasprogramma's

Snel en efficiënt

Vindt u korte wasprogramma's ook zo belangrijk? Dan zijn de wasserijmachines van Miele Professional uw eerste keuze: dankzij de hoogwaardige bedrijfsautomaten is uw was binnen zeer korte tijd schoon en klaar voor gebruik.
PerfectDry-systeem

Nauwkeurige droging

Het PerfectDry-systeem meet voortdurend het restvocht van het wasgoed en bereikt zo exacte droogresultaten, zelfs bij zeer uiteenlopende waterhardheid. Want het systeem meet het geleidingsvermogen van het waswater en stemt het droogproces af op deze belangrijke factor. Het aangegeven restvocht wordt precies bereikt, het wasgoed wordt nooit te droog of niet droog genoeg.
Axiale luchtgeleiding

Uitstekende droogresultaten

Drogers van Miele Professional maken gebruik van het beproefde principe van longitudinale stroming: de verwarmde lucht wordt parallel aan de trommelas (axiaal) door de trommel gevoerd. Het van de trommelribben meegevoerde wasgoed gebruikt de luchtstroom bij het vallen en wordt zo sneller en gelijkmatiger gedroogd.