PTD 701 [RO] - Efficiëntie en duurzaamheid

Product weergeven
WaterEco*Voorwaarde: watertoevoer maximaal 0,54 mmol/l (3  dH)

Optimale rendabiliteit

De functie WaterEco: met dit programma kunnen de eerste vulbeurt van de tank en het naspoelen met toevoerwater in plaats van osmosewater gebeuren. Zo kan glas- en serviedgoed met weinig vlekken op een nog zuinigere manier worden gereinigd.
PerfectWater

Optimale waterkwaliteit

De innovatieve functie PerfectWater werkt terugkerend zout tegen, waardoor een optimale kwaliteit van het osmosewater wordt gewaarborgd, ook bij langere spoelpauzes. Dit wordt mogelijk gemaakt door de volledige integratie van het systeem voor omgekeerde osmose in de machinebesturing.
Lage verbruikswaarden

Economisch

Milieuvriendelijk: Bedrijfsafwasautomaten van Miele Professional hebben een laag stroomverbruik en staan bekend om hun maximale efficiëntie. Al tijdens de productontwikkeling gold als richtlijn: optimale wasresultaten worden bereikt met recyclebare materialen waarbij niet meer water, energie en wasmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.
Ingebouwde waterontharder

Altijd een optimale waterhardheid

De ingebouwde ontharder levert water met altijd de optimale hardheid. Door het gebruik van zacht water is er minder spoelmiddel nodig en kan de levensduur van de machine worden verlengd. Afhankelijk van de waterkwaliteit op de locatie stelt u de hardheid handmatig in.