PTD 702 [RO] - Performance

Product weergeven
Vaatwasser met tankspoelssysteem

Perfect voor continu gebruik

Is de bedrijfsafwasautomaat met tanksysteem eenmaal gestart, dan staat het systeem permanent klaar voor gebruik. De vaatwasser houdt de temperatuur permanent op 65 °C, wat resulteert in extreem korte programma's en de beste reinigingsresultaten.
Zeer korte programma's

Glanzende resultaten in een handomdraai

Staan korte wasprogramma's en een glanzend resultaat voor u op de eerste plaats? Dan kunt u het beste kiezen voor onze bedrijfafwasautomaten van Miele Professional: aansluitingen voor warm water en draaistroom, intelligente spoeltechnologie en een krachtige verwarmingspomp zorgen voor korte programma's en optimale reinigingsresultaten. Profiteer van veel innovatieve functies die uw serviesgoed elke dag opnieuw snel weer laten glanzen.
Programma's voor verschillende soorten vaatwerk

Afgestemd op het vaatwerk

Luxe wijnglazen of robuuste bierpullen, porselein of kunststof: voor elk soort vaatwerk is een bijpassend afwasprogramma dat grondig reinigt zonder het materiaal te beschadigen, waarbij parameters zoals temperatuur en spoeldruk op het vaatwerk zijn afgestemd.
Variabele programmaparameters

Flexibel in te stellen

Voor de beste spoelresultaten en hygiënische prestaties kunt u verschillende programmaparameters,
zoals temperatuur, wachttijd en waterhoeveelheid, exact aanpassen aan de eisen van de locatie.
Geïntegreerde omgekeerde osmose

Glanzende spoelresultaten in alle situaties

De juiste waterkwaliteit vormt de sleutel tot glanzende glazen en blinkend bestek. De ingebouwde module met omgekeerde osmose zorgt voor een dergelijke kwaliteit en biedt een optimale oplossing bij nauwe ruimtes zoals bij een bar. Het systeem is volledig geïntegreerd in de processen van de professionele vaatwasser. Zo is deze gemakkelijk te bedienen en wordt er een complete oplossing geboden met een waterkwaliteit die aan uw behoeften voldoet.