PWM 507 Special [EL DP] - Bedieningsgemak

Product weergeven
Voorprogrammering tot 96 uur van tevoren

Wasbehandeling op schema

Met de voorprogrammering kan 96 uur van tevoren worden ingesteld wanneer het gekozen programma moet starten. Dat is vooral handig als het programma bijvoorbeeld aan het begin van een nieuwe werkweek klaar moet zijn.
Was/droogzuil

Wassen en drogen op minder dan 0,5 vierkante meter

Als er niet veel ruimte beschikbaar is, is het lastig om de wasmachine en droogautomaat naast elkaar te zetten. Miele Professional biedt hiervoor de optimale oplossing met de was-droogzuil: 2 krachtige apparaten op een oppervlakte van minder dan 0,5 m2 (voor de verbinding van de 2 apparaten is een optioneel verkrijgbaar verbindingsstuk nodig).
Programmeerbare besturing

Meer flexibiliteit

Een bijzonder voordeel van de programmeerbare besturing is dat u alles kunt aanpassen op de was die u draait. Er kunnen voor elk type wasgoed aparte programma's worden ingesteld en opgeslagen. U past bestaande programma's aan door de wasparameters anders in te stellen. Zo kunt u voldoen aan de specifieke eisen van alle soorten wasgoed.
Taal altijd eenvoudig selecteerbaar

Alles duidelijk

Door middel van vlagsymbolen kan op elk moment tijdens het bedienen eenvoudig de gewenste landstaal worden gekozen. Er is keuze uit 29 of 31 talen (afhankelijk van het model). Alle informatie op het display verschijnt nu in de gekozen landstaal. Zo kunnen bedieningsfouten zonder al te veel moeite vermeden worden en kunnen afwisselende bedienden met verschillende talenkennis snel hun weg vinden.
Besturing M  Special

Bedieningsveiligheid door minder mogelijkheden

Waar onder tijdsdruk wordt gewerkt, moet de bediening gericht zijn op het allerbelangrijkste:
maximale bedieningsveiligheid. De programmakeuze voor standaardgebruikers wordt teruggebracht naar 1 tot 4 keuzes. De programma's kunnen door middel van symbolen op het startscherm worden gekozen. Ter controle volgt een tekstweergave in de gekozen taal (29 talen beschikbaar).