PDR 507 HP Special [EL] - Bedieningsgemak

Product weergeven
Voorprogrammering tot 24 uur

Wasbehandeling op schema

Met de voorprogrammering kunt u 24 uur van tevoren instellen wanneer het gekozen programma moet starten. Dat is vooral handig als het programma bijvoorbeeld aan het begin van een nieuwe werkdag klaar moet zijn.
Exclusief bij Miele
Gepatenteerde condenswaterafvoer*Patent: EP 1 186 697 B1

Condenswater wordt eenvoudig afgevoerd

De Miele warmtepompdrogers uit de serie Kleine Geweldenaars beschikken over een geïntegreerde condenswaterafvoerleiding met omwikkelde slang. Het vocht dat daarbij ontstaat kan zo direct worden afgevoerd.
Was/droogzuil

Wassen en drogen op minder dan 0,5 vierkante meter

Als er niet veel ruimte beschikbaar is, is het lastig om de wasmachine en droogautomaat naast elkaar te zetten. Miele Professional biedt hiervoor de optimale oplossing met de was-droogzuil: 2 krachtige apparaten op een oppervlakte van minder dan 0,5 m2 (voor de verbinding van de 2 apparaten is een optioneel verkrijgbaar verbindingsstuk nodig).
Programmeerbare besturing

Meer flexibiliteit

Een bijzonder voordeel van de programmeerbare besturing is de verregaande aanpassing aan de locatie. Specifieke eisen aan de wasbehandeling kunnen zo optimaal worden ingewilligd. Bestaande programma's kunnen apart worden aangepast.
Besturing M  Special

Bedieningsveiligheid door minder mogelijkheden

Waar onder tijdsdruk wordt gewerkt, moet de bediening gericht zijn op het allerbelangrijkste: optimale wasprestaties zelfs voor hardnekkige verontreinigingen bij maximale bedieningsveiligheid. De programmakeuze voor standaardgebruikers wordt teruggebracht naar 1 tot 4 keuzes. De programma's kunnen door middel van symbolen op het startscherm worden gekozen. Ter controle volgt een tekstweergave in de gekozen taal (29 talen beschikbaar).
Taal altijd eenvoudig selecteerbaar

Alles duidelijk

Door middel van vlagsymbolen kan op elk moment tijdens het bedienen eenvoudig de gewenste landstaal worden gekozen. Er is keuze uit 29 of 31 talen (afhankelijk van het model). Alle informatie op het display verschijnt nu in de gekozen landstaal. Zo kunnen bedieningsfouten zonder al te veel moeite vermeden worden en kunnen afwisselende bedienden met verschillende talenkennis snel hun weg vinden.
Gepatenteerd warmtewisselaarfiltersysteem*Duits octrooi: DE 10 2018 104 694 B3/Europees octrooi EP2107155


Groot prestatievermogen

Het gepatenteerde roosterfilter als extra laag en het zelfsluitende, gepatenteerde dieptefilter zorgen voor de best mogelijke bescherming van de warmtewisselaar. Daardoor wordt het prestatievermogen van de droger langdurig behouden.
Exclusief bij Miele
Comfortabel pluizenfilter*Europees octrooi: EP2273005 

Effectief en eenvoudig te reinigen

Met het intelligente, gepatenteerde pluizenfilter* heeft u eindelijk geen last meer van pluizen. Het gladde zeefoppervlak maakt het reinigen aangenaam eenvoudig. Het pluizenfilter en het wasgoed blijven altijd consequent van elkaar gescheiden, waardoor het wasgoed gegarandeerd pluisvrij is.Europees octrooi: EP2273005