PLW 8616 [EL/S] - Highlights

Product weergeven
Modulaire beladingssystemen

Flexibel inzetrek van beladingssysteem

De flexibele beladingssystemen van Miele Professional bieden de meest uiteenlopende toepassingsmogelijkheden voor de belading.
Met een beperkt aantal beladingssystemen, gecombineerd met extra modules en inzetten, kunnen de beladingssystemen met weinig handelingen flexibel aangepast worden aan het spoelgoed. Zo kunnen zowel kosten als benodigde ruimte geoptimaliseerd worden.
Exclusief bij Miele
EasyLoad-systeem** Duits octrooi DE 102 017 129 786 A1 en DE 102 017 129 799 A1 

EasyLoad-systeem 

Het EasyLoad-systeem maakt de behandeling van laboratoriumglaswerk sneller, eenvoudiger en veiliger. Het grootste voordeel van het nieuwe systeem is dat het spoelgoed sneller en eenvoudiger op de injectors kan worden geplaatst. Het is namelijk niet meer nodig om de houders in hoogte aan te passen dankzij het intelligente samenspel van de injectors en het bevestigingsrooster. Zo is het eenvoudig om het spoelgoed op de juiste manier te plaatsen.
Programmeerbare besturing

Meer flexibiliteit

Een bijzonder voordeel van de programmeerbare besturing zit in de grote aanpassing aan de betreffende toepassing. Er kunnen individueel programma's worden gemaakt en opgeslagen. Zo kunnen ze optimaal aan de specifieke eisen van de behandeling voldoen.
Exclusief bij Miele
Slimme 2-pompentechnologie

Hét geheim voor vlekkeloze resultaten

De 2-pompentechnologie is hét geheim van de Miele laboratoriumspoelmachine. De pomp met variabel toerental is erg flexibel. Met deze pomp worden de spoeldruk en benodigde waterhoeveelheid aangepast aan de gestelde eisen – hoge druk maakt het verwijderen van hardnekkig vuil mogelijk, terwijl lage druk ervoor zorgt dat het spoelgoed volledig nat wordt. Dit garandeert een minimale inzet van middelen met het beste reinigingsresultaat.
Sproeiarmbewaking

Zekerheid door controle

Voor optimale reinigings- en desinfectieresultaten moet het toerental van de sproeiarmen altijd binnen een vooraf ingesteld interval liggen. Door de contactloze bewaking van alle sproeiarmen in apparaten en rekken kunnen problemen vroegtijdig – al bij de eerste schuimontwikkeling of geblokkeerd spoelgoed – worden gedetecteerd. Daarmee draagt de sproeiarmbewaking bij aan een veilige reproductie van de gevalideerde kwaliteit van de behandeling.
Geleidbaarheidscontrole

Zekerheid door controle

Restanten van proceschemicaliën die tijdens de laatste spoelgang nog aanwezig zijn, kunnen de resultaten van de behandeling beïnvloeden. Met de geleidbaarheidsmeting in het water kunnen restanten worden gedetecteerd en door verder spoelen verminderd worden. De behandeling wordt daarmee betrouwbaarder, veiliger voor het materiaal en bovendien reproduceerbaar.