PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz] - Highlights

Product weergeven
Individuele instructies voor de gebruiker

Gebruiksvriendelijkheid

Met flexibele bedieningsconcepten maakt de Profitronic L Vario-regelaar een perfecte aanpassing aan de individuele eisen van de klant in de professionele wasbehandeling mogelijk, zowel bij het wassen als tijdens het drogen.
Exclusief bij Miele
Gepatenteerd doseersysteem vloeibaar wasmiddel*Patent: EP 1 835 063 B1

Optimaal gedoseerd

Er kunnen maximaal 6 doseerpompen worden aangestuurd voor het gemakkelijk en zuinig doseren van het reinigingsmiddel. Is het reinigingsmiddel op, dan verschijnt onmiddellijk een bericht op het bedieningsdisplay van de wasautomaat. De toevoer leidt via een gepatenteerde doseermodule rechtstreeks in de wasmiddellade. Voor elke soort reinigingsmiddel wordt een aparte doseerleiding gebruikt.
Lage verbruikswaarden

Zuinig en efficiënt

Milieuvriendelijk kosten besparen: wasserijmachines van Miele Professional overtuigen met zeer lage verbruikswaarden en staan bekend om maximale efficiëntie. Al bij het ontwikkelen van de producten geldt de norm: optimale reinigingsresultaten met gebruik van recyclebare materialen waarbij niet meer water, energie en reinigingsmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.
Veilige desinfectie

Maximale hygiëneveiligheid

Een veilig desinfecterend vermogen is de voorwaarde voor de behandeling van textiel uit ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Speciale programma's voor de thermische en chemo-thermische desinfectie, onder andere volgens de lijst van het Robert Koch-instituut in Berlijn, vormen de basis voor de vereiste hygiënische veiligheid. Het hygiënecertificaat vindt u bij “Downloads”.*Afhankelijk van het model
Korte wasprogramma's

Snel en efficiënt

Vindt u korte wasprogramma's ook zo belangrijk? Dan zijn de wasserijmachines van Miele Professional uw eerste keuze: dankzij de hoogwaardige bedrijfsautomaten is uw was binnen zeer korte tijd schoon en klaar voor gebruik.
Elektronische onbalansbewaking

Centrifugeren op professioneel niveau

De uitstekende centrifugeprestaties van de wasmachine verkorten de wasduur en leggen bovendien de basis voor snellere droging. Hier zorgt de elektronische onbalansbewaking voor optimale restvochtwaarden aan het einde van elk centrifugeerproces. Daarnaast wordt de belasting voor het dempingssysteem en de trommellagers verminderd, waarmee wordt bijgedragen aan een langere levensduur van de wasmachines.
Exclusief bij Miele
SoftCare-trommel

Veilig wassen met de unieke honingraatstructuur

Dankzij de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel ontstaat in de wasmachine een fijn waterlaagje tussen trommelwand en textiel. Het wasgoed glijdt over deze laag en wordt zo optimaal ontzien:- Textiel wordt duidelijk behoedzamer gewassen- De vorm blijft behouden en de levensduur neemt toe dankzij de zachte behandeling van het wasgoed