PW 5082 XL [EL LP] - Highlights

Product weergeven
Exclusief bij Miele
Gepatenteerd doseersysteem vloeibaar wasmiddel*Patent: EP 1 835 063 B1

Optimaal gedoseerd

Er kunnen maximaal 6 doseerpompen worden aangestuurd voor het gemakkelijk en zuinig doseren van het reinigingsmiddel. Is het reinigingsmiddel op, dan verschijnt onmiddellijk een bericht op het bedieningsdisplay van de wasautomaat. De toevoer leidt via een gepatenteerde doseermodule rechtstreeks in de wasmiddellade. Voor elke soort reinigingsmiddel wordt een aparte doseerleiding gebruikt.
Lage verbruikswaarden

Zuinig en efficiënt

Milieuvriendelijk:
grote wasmachines van Miele Professional hebben een zeer laag energieverbruik en staan bekend om hun maximale efficiëntie. Al tijdens de productontwikkeling gold als richtlijn: optimale resultaten met recyclebare materialen waar niet meer water, elektriciteit en wasmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.
Korte wasprogramma's

Snel en efficiënt

Vindt u korte wasprogramma's ook zo belangrijk? Dan zijn de wasserijmachines van Miele Professional uw eerste keuze: dankzij de hoogwaardige bedrijfsautomaten is uw was binnen zeer korte tijd schoon en klaar voor gebruik.
Elektronische onbalansbewaking

Centrifugeren op professioneel niveau

De uitstekende centrifugeprestaties van de wasmachine verkorten de wasduur en leggen bovendien de basis voor snellere droging. Hier zorgt de elektronische onbalansbewaking voor optimale restvochtwaarden aan het einde van elk centrifugeerproces. Daarnaast wordt de belasting voor het dempingssysteem en de trommellagers verminderd, waarmee wordt bijgedragen aan een langere levensduur van de wasmachines.
Exclusief bij Miele
SoftCare-trommel

Wasbescherming door de unieke honingraatstructuur

Door de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel vormt zich een dun waterlaagje tussen de trommelwand en het textiel. Het wasgoed glijdt over dit laagje en wordt zo optimaal beschermd:
– Het textiel wordt duidelijk behoedzamer gewassen
– De vorm blijft behouden en het textiel heeft een langere levensduur door de zachte behandeling van het wasgoed