PG 8096 [DOS MK SPEEDair] - Performance

Product weergeven
Perfect GlassCare

Behoedzaam tot een perfecte glans

Zacht water is goed voor een grondige reiniging, maar tast glaswerk aan. In het glasprogramma van de vaatwasser van Miele Professional wordt daarom Perfect GlassCare gebruikt. De technologie stemt de waterhardheid precies zo af dat alle glazen grondig en tegelijkertijd veilig schoon worden.
Zeer korte programma's

Glanzende resultaten in een handomdraai

Staan korte wasprogramma's en een glanzend resultaat voor u op de eerste plaats? Dan kunt u het beste kiezen voor onze bedrijfafwasautomaten van Miele Professional: aansluitingen voor warm water en draaistroom, intelligente spoeltechnologie en een krachtige verwarmingspomp zorgen voor korte programma's en optimale reinigingsresultaten. Profiteer van veel innovatieve functies die uw serviesgoed elke dag opnieuw snel weer laten glanzen.
Variabele programmaparameters

Flexibel in te stellen

Voor de beste spoelresultaten en hygiënische prestaties kunt u verschillende programmaparameters,
zoals temperatuur, wachttijd en waterhoeveelheid, exact aanpassen aan de eisen van de locatie.
DryPlus-drogen 

Voor optimale droogresultaten 

Bijna al het spoelgoed kan direct na afloop van het programma worden opgeruimd of direct weer worden gebruikt. Het handmatig nadrogen vervalt, dit bespaart waardevolle tijd en zorgt ervoor dat het hygiënische reinigings- en droogresultaat behouden blijft.
Bij het DryPlus-drogen wordt er vochtige, warme wasem onttrokken aan de spoelruimte en wordt er frisse lucht toegevoerd, waardoor korte looptijden én droog serviesgoed mogelijk worden gemaakt.