PG 8057 TD U [DOS MK HYGIENEplus] - Bedieningsgemak

Product weergeven
Voorprogrammering en resttijdaanduiding

Oog op de tijd

Met de voorprogrammering kunt u 24 uur van tevoren instellen wanneer het gekozen programma moet beginnen. Na de start van het programma wordt de werkelijke resttijd op het display weergegeven.
Geïntegreerde pomp voor vloeibaar reinigingsmiddel

Optimaal gedoseerd en gepositioneerd

Tijdbesparing, een veilig procesverloop en meer veiligheid voor uw werknemers. Dat zijn de bijzondere voordelen van AutoDos. De geïntegreerde doseerpomp maakt het mogelijk om nauwkeurig en volledig automatisch te doseren, waardoor het dagelijkse werk eenvoudiger wordt. Dankzij de geïntegreerde oplossing kan deze ondersteuning geheel onopvallend, zonder extra benodigde ruimte plaatsvinden.
Zoutreservoir in de deur

Gemakkelijk zout bijvullen

Het ingebouwde zoutreservoir maakt een ergonomische bediening al bij een half geopende deur mogelijk. U hoeft niet te bukken of de rekken te verwijderen om het zout bij te vullen.
AutoClose

Automatisch sluitende deur

Comfortabel en zeker - dat is AutoClose van Miele: een licht contact tussen deur en apparaat is voldoende om de vaatwasser motorgestuurd vanzelf te laten sluiten.
Touch on metal

Hoogste bedieningsgemak

Midden in het bedieningspaneel zit het drieregelige display met informatie over het gekozen programma en de actuele status. Belangrijke programmaparameters kunnen met de eenvoudige Touch-on-metal-bediening snel worden veranderd. Nog een voordeel van het vlakke bedieningspaneel: u kunt het hygiënisch reinigen.
Instelbare displaytalen

Uw vaatwasser “spreekt” verschillende talen

Uw apparaat kan opmerkingen in meerdere talen weergeven, zodat u alle informatie begrijpt. Kies in het taalmenu de gewenste taal. Selecteer het vlaggetje in het menu. Zo weet u waar u heen moet, zelfs als er een taal ingesteld is die u niet begrijpt.