PG 8057 TD U [DOS MK HYGIENEplus] - Performance

Product weergeven
AutoOpen-droogondersteuning

Voor droge vaat in een handomdraai

Zelfs lastig spoelgoed zoals kunststof serviesgoed, kan drogen totdat u de machine leeghaalt. Dankzij de automatische deuropening aan het einde van het reinigingsprogramma start het droogproces automatisch zonder dat u handmatig hoeft in te grijpen.
Perfect GlassCare

Behoedzaam tot een perfecte glans

Zacht water is goed voor een grondige reiniging, maar tast glaswerk aan. In het glasprogramma van de vaatwasser van Miele Professional wordt daarom Perfect GlassCare gebruikt. De technologie stemt de waterhardheid precies zo af dat alle glazen grondig en tegelijkertijd veilig schoon worden.
Sproeinevel dampcondensator

Beste droogresultaten en optimaal binnenklimaat

Voor een goed klimaat in de spoelkeuken en snel beschikbaar servies: de bijzonder krachtige sproeinevel-dampcondensator reduceert de wasem in de spoelruimte. Het vaatwerk kan zo optimaal drogen en stoom die vrijkomt bij het openen van de vaatwasser wordt zo merkbaar gereduceerd.
Zeer korte programma's

Glanzende resultaten in een handomdraai

Staan korte wasprogramma's en een glanzend resultaat voor u op de eerste plaats? Dan kunt u het beste kiezen voor onze bedrijfafwasautomaten van Miele Professional: aansluitingen voor warm water en draaistroom, intelligente spoeltechnologie en een krachtige verwarmingspomp zorgen voor korte programma's en optimale reinigingsresultaten. Profiteer van veel innovatieve functies die uw serviesgoed elke dag opnieuw snel weer laten glanzen.
Variabele programmaparameters

Flexibel in te stellen

Voor de beste spoelresultaten en hygiënische prestaties kunt u verschillende programmaparameters,
zoals temperatuur, wachttijd en waterhoeveelheid, exact aanpassen aan de eisen van de locatie.
Geschikt voor aanpassing

Integratie in keukenblok en aanrecht 

De professionele vaatwasser kan heel eenvoudig in een keukenblok onder het werkblad worden geïnstalleerd. Bovendien kan het apparaat worden aangepast aan de hoogte van het werkblad indien dit nodig is. De benodigde nisbreedte is 60 cm.