PG 8057 TD U [DOS MK HYGIENEplus] - Hygiëne

Product weergeven
Vaatwassers met verswaterspoelsysteem

Hoogste mate van hygiëne

Vaatwassers met een verswaterspoelsysteem vernieuwen na elke spoelfase het water. Aansluitend wordt grondig nagespoeld met een op het vaatwerk aangepaste temperatuur. Deze werkwijze zorgt voor perfecte reinigingsresultaten en een zeer hoge hygiënische standaard, die aanzienlijk hoger ligt dan wordt geëist van commerciële afwasmachines.
Wasprogramma Hygiëne Vario TD

Hoogste betrouwbaarheid

Speciale programma's voor de zeer hygiënische behandeling van serviesgoed, bijvoorbeeld in afdelingskeukens van ziekenhuizen en verpleeghuizen.
Geteste hygiëne

Actief tegen virussen – wetenschappelijk bewezen

Veilig vaatwassen: conform certificering door het Institute for Integrative Hygiene and Virology* verwijdert spoelen met vaatwassers met verswatersysteem bij het programma varioTD 99,99% van omhulde en niet-omhulde virussen, en omhulde virussen bij de programma's HygienePlus, Universal, Intensief en EnergieSpaar. Zelfs voor moeilijk te reinigen spoelgoed, als gebruik wordt gemaakt van de Miele reinigingsmiddelen ProCare Shine 10 A, 11 OB en 12 GC.De beschrijving van de methode vindt u via de volgende link: https://miele.com/PG8057-c