PG 8057 TD U [DOS MK HYGIENEplus] - Highlights

Product weergeven
Geïntegreerde pomp voor vloeibaar reinigingsmiddel

Optimaal gedoseerd en gepositioneerd

Tijdbesparing, een veilig procesverloop en meer veiligheid voor uw werknemers. Dat zijn de bijzondere voordelen van AutoDos. De geïntegreerde doseerpomp maakt het mogelijk om nauwkeurig en volledig automatisch te doseren, waardoor het dagelijkse werk eenvoudiger wordt. Dankzij de geïntegreerde oplossing kan deze ondersteuning geheel onopvallend, zonder extra benodigde ruimte plaatsvinden.
Vaatwassers met verswaterspoelsysteem

Hoogste mate van hygiëne

Vaatwassers met een verswaterspoelsysteem vernieuwen na elke spoelfase het water. Aansluitend wordt grondig nagespoeld met een op het vaatwerk aangepaste temperatuur. Deze werkwijze zorgt voor perfecte reinigingsresultaten en een zeer hoge hygiënische standaard, die aanzienlijk hoger ligt dan wordt geëist van commerciële afwasmachines.
Wasprogramma Hygiëne Vario TD

Hoogste betrouwbaarheid

Speciale programma's voor de zeer hygiënische behandeling van serviesgoed, bijvoorbeeld in afdelingskeukens van ziekenhuizen en verpleeghuizen.
Geteste hygiëne

Actief tegen virussen – wetenschappelijk bewezen

Veilig vaatwassen: conform certificering door het Institute for Integrative Hygiene and Virology* verwijdert spoelen met vaatwassers met verswatersysteem bij het programma varioTD 99,99% van omhulde en niet-omhulde virussen, en omhulde virussen bij de programma's HygienePlus, Universal, Intensief en EnergieSpaar. Zelfs voor moeilijk te reinigen spoelgoed, als gebruik wordt gemaakt van de Miele reinigingsmiddelen ProCare Shine 10 A, 11 OB en 12 GC.De beschrijving van de methode vindt u via de volgende link: https://miele.com/PG8057-c
AutoOpen-droogondersteuning

Voor droge vaat in een handomdraai

Zelfs lastig spoelgoed zoals kunststof serviesgoed, kan drogen totdat u de machine leeghaalt. Dankzij de automatische deuropening aan het einde van het reinigingsprogramma start het droogproces automatisch zonder dat u handmatig hoeft in te grijpen.
Zeer korte programma's

Glanzende resultaten in een handomdraai

Staan korte wasprogramma's en een glanzend resultaat voor u op de eerste plaats? Dan kunt u het beste kiezen voor onze bedrijfafwasautomaten van Miele Professional: aansluitingen voor warm water en draaistroom, intelligente spoeltechnologie en een krachtige verwarmingspomp zorgen voor korte programma's en optimale reinigingsresultaten. Profiteer van veel innovatieve functies die uw serviesgoed elke dag opnieuw snel weer laten glanzen.
Variabele programmaparameters

Flexibel in te stellen

Voor de beste spoelresultaten en hygiënische prestaties kunt u verschillende programmaparameters,
zoals temperatuur, wachttijd en waterhoeveelheid, exact aanpassen aan de eisen van de locatie.