PWM 520 Mop Star [EL DV DD] - Bedieningsgemak

Product weergeven
Voorprogrammering vrij kiesbaar

Wasbehandeling op schema

Met de voorprogrammering kan van tevoren worden ingesteld wanneer het gekozen programma moet beginnen. Dat is vooral handig als het programma bijvoorbeeld vóór aanvang van het werk klaar moet zijn.
Te bedienen in meerdere talen

Eenvoudig en begrijpelijk

De gebruiker kan dus zijn eigen moedertaal kiezen, zodat er nooit misverstanden kunnen ontstaan. Alle mededelingen op het display verschijnen in deze taal, zodat een hoge mate van bedrijfszekerheid wordt geboden.
Exclusief bij Miele
Automatische deurvergrendeling

Hoog bedieningsgemak bij sluiten en open

Het volstaat om lichtjes tegen de deur te drukken. Bij de start van het wasprogramma sluit de deur vanzelf. Na afloop van het programma gaat de deur vanzelf weer open.
Programmakeuze via gekleurde kaders 

Intuïtieve en eenvoudige bediening 

Wasgoed kan op basis van kleur aan verschillende was- en droogprogramma's worden toegewezen. Deze zeer eenvoudige en intuïtieve functie maakt de bediening uiterst eenvoudig en garandeert de beste behandelingsresultaten bij de wasbehandeling. 
Programmeerbare besturing van de wasmachine

Meer flexibiliteit

Een bijzonder voordeel van de programmeerbare besturing is dat u alles kunt aanpassen op de was die u draait. Er kunnen voor elk type wasgoed aparte programma's worden ingesteld en opgeslagen. U past bestaande programma's aan door de wasparameters anders in te stellen. Zo kunt u voldoen aan de specifieke eisen van alle soorten wasgoed.