PWM 912 [EL DV DD WP] - Bedieningsgemak

Product weergeven
Voorprogrammering vrij kiesbaar

Wasbehandeling op schema

Met de voorprogrammering kan van tevoren worden ingesteld wanneer het gekozen programma moet beginnen. Dat is vooral handig als het programma bijvoorbeeld vóór aanvang van het werk klaar moet zijn.
Te bedienen in meerdere talen

Eenvoudig en begrijpelijk

De gebruiker kan dus zijn eigen moedertaal kiezen, zodat er nooit misverstanden kunnen ontstaan. Alle mededelingen op het display verschijnen in deze taal, zodat een hoge mate van bedrijfszekerheid wordt geboden.
Exclusief bij Miele
Automatische deurvergrendeling

Hoog bedieningsgemak bij sluiten en open

Het volstaat om lichtjes tegen de deur te drukken. Bij de start van het wasprogramma sluit de deur vanzelf. Na afloop van het programma gaat de deur vanzelf weer open.
Besturing M Touch Pro Plus

De maatstaf voor professioneel machinegebruik

De full touch-bediening met kleurendisplay is de nieuwe standaard voor een professioneel gebruik van de machine. Hiermee wordt een moderne bediening geboden: heel eenvoudig met een druk op de toets of door te swipen, waardoor het mogelijk wordt om het programma naar keuze aan te passen. Zo kunt u de details van programma's wijzigen en kunt u nieuwe programma's aanmaken. Alle teksten op het display beschikbaar in een van de 31 talen.
Programmakeuze via gekleurde kaders 

Intuïtieve en eenvoudige bediening 

Wasgoed kan op basis van kleur aan verschillende was- en droogprogramma's worden toegewezen. Deze zeer eenvoudige en intuïtieve functie maakt de bediening uiterst eenvoudig en garandeert de beste behandelingsresultaten bij de wasbehandeling. 
Vrij programmeerbare besturing van de wasmachine

Volledig flexibel

Dankzij de vrij programmeerbare besturing kunt u alle wasparameters aanpassen aan de betreffende toepassing en de behoeftes. Deze individuele programma's kunt u in de gewenste volgorde opslaan. Er zijn al diverse programma's voor de behandeling van de meest uiteenlopende soorten textiel opgeslagen. Met deze besturing bent u klaar voor alle eisen die aan de professionele wasbehandeling worden gesteld.