PAC 1080 Miele AirControl - Veiligheid

Product weergeven
Controlelampje voor vervanging van hoofdfilter 

Tijdig geïnformeerd 

Door een verschildrukmeting wordt vastgesteld wanneer het hoofdfilter moet worden vervangen. Daardoor wordt gewaarborgd dat het filter precies op het juiste tijdstip wordt vervangen, niet te vroeg en niet te laat. 
Beschermd tegen manipulatie

Geen toegang

De besturing is met een pincode beschermd tegen onbedoelde toegang tot het apparaat. Bovendien kan de toegangsklep voor de besturing (in het sokkelgedeelte van het apparaat), indien nodig, veilig worden afgesloten.
Miele ThermoControl 

Thermisch inactiveren v. relevante ziekteverwekkers

Doordat de lucht voor de filtercassette (bestaande uit een voorfilter voor fijnstof en HEPA H14-filter) automatisch wordt verwarmd, wordt na elk gebruik gewaarborgd dat virussen, bacteriën en andere relevante ziekteverwekkers worden uitgeschakeld en dat het filter wordt gedroogd. Bij de routinematige vervanging van het filter wordt zo voor extra veiligheid gezorgd. De veiligheidsthermoschakelaar zorgt daarbij voor het veilige proces.
Combinatie van 5 filters 

Schone lucht 

Door de combinatie van 5 filters, bestaande uit een voorfilter voor grof- en fijnstof, een hoogwaardig HEPA H14-filter (conform EN 1822), een actiefkoolstoffilter en een nafilter, wordt de lucht in de ruimte optimaal ontdaan van allerlei soorten stoffen (zoals virussen, bacteriën, schimmels, geurtjes etc.). Daarnaast zorgen de 2 voorfilters voor een lange standtijd van het HEPA-filter.