PAC 1080 Miele AirControl - Highlights

Product weergeven
Filtering van aerosolen en ziekteverwekkers 

Duidelijke vermindering van concentratie aerosolen 

Behalve druppeltjes (deeltjesgrootte  5 µm) zijn ook aerosolen dragers van virussen. Met een deeltjesgrootte  5 µm kunnen deze, in tegenstelling tot druppeltjes, lang in de lucht zweven en zich daar verspreiden. Als er een besmettelijke persoon in de ruimte aanwezig is, dan komen de aerosolen die de virussen bevatten in de lucht terecht. Met het HEPA H14-filter in de Miele AirControl worden deze aerosolen constant uit de lucht gefilterd. 
Geïntegreerde CO2-sensor 

Melding van de ventilatiebehoefte 

Via de permanente meting van het CO2-gehalte verschijnt op tijd een melding dat ventilatie van de ruimte nodig is. De overschrijding van een vastgelegde grenswaarde van 1.400 ppm wordt visueel op het display weergegeven. In de automatische CO2-modus wordt het luchtverplaatsingsvermogen aan de luchtkwaliteit aangepast, bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal personen in de ruimte en van het gedrag van de ventilator.
Optimale luchtgeleiding 

Hoog filtervermogen 

Door de speciale constructie binnen in het apparaat wordt gewaarborgd dat er geen lucht langs de filters stroomt. Daardoor wordt gegarandeerd dat alle aangezogen lucht weer gefilterd in de ruimte terechtkomt. 
HEPA-filter klasse H14 

Schone lucht 

Filter voor zwevende deeltjes Dit HEPA H14-filter is onderdeel van de combinatie van 5 filters.
Automatisch bedrijf 

Gemakkelijk in het gebruik 

Tijdgestuurd gebruik: hier kunt u het tijdsbestek selecteren waarin de luchtreiniger moet worden gebruikt.CO2-gestuurd gebruik: in deze modus regelt de luchtreiniger het vermogen overeenkomstig het CO2-gehalte in de lucht.CO2-geregeld gebruik, tijdgestuurd: in deze modus is er sprake van een CO2-geregeld gebruik binnen een door u gekozen tijdvenster.
Controlelampje voor vervanging van hoofdfilter 

Tijdig geïnformeerd 

Door een verschildrukmeting wordt vastgesteld wanneer het hoofdfilter moet worden vervangen. Daardoor wordt gewaarborgd dat het filter precies op het juiste tijdstip wordt vervangen, niet te vroeg en niet te laat. 
Combinatie van 5 filters 

Schone lucht 

Door de combinatie van 5 filters, bestaande uit een voorfilter voor grof- en fijnstof, een hoogwaardig HEPA H14-filter (conform EN 1822), een actiefkoolstoffilter en een nafilter, wordt de lucht in de ruimte optimaal ontdaan van allerlei soorten stoffen (zoals virussen, bacteriën, schimmels, geurtjes etc.). Daarnaast zorgen de 2 voorfilters voor een lange standtijd van het HEPA-filter.
Miele ThermoControl 

Thermisch inactiveren v. relevante ziekteverwekkers

Doordat de lucht voor de filtercassette (bestaande uit een voorfilter voor fijnstof en HEPA H14-filter) automatisch wordt verwarmd, wordt na elk gebruik gewaarborgd dat virussen, bacteriën en andere relevante ziekteverwekkers worden uitgeschakeld en dat het filter wordt gedroogd. Bij de routinematige vervanging van het filter wordt zo voor extra veiligheid gezorgd. De veiligheidsthermoschakelaar zorgt daarbij voor het veilige proces.