PW 6323 [EL WEK MF WI] - Bedieningsgemak

Product weergeven
Te bedienen in meerdere talen

Eenvoudig en begrijpelijk

De gebruiker kan dus zijn eigen moedertaal kiezen, zodat er nooit misverstanden kunnen ontstaan. Alle mededelingen op het display verschijnen in deze taal, zodat een hoge mate van bedrijfszekerheid wordt geboden.
Voorprogrammering vrij kiesbaar

Wasbehandeling op schema

Met de voorprogrammering kan van tevoren worden ingesteld wanneer het gekozen programma moet beginnen. Dat is vooral handig als het programma bijvoorbeeld vóór aanvang van het werk klaar moet zijn.
Ergonomische bediening

In hoogte verstelbaar

Breed naar boven openende vleugeldeuren en een grote deuropening vergemakkelijken het vullen en legen, ook bij een grote berg wasgoed of wikkelzakken. Bovendien is de beladingshoogte zodanig dat een waskar direct onder de deur kan worden gereden.
Vrij programmeerbare besturing van de wasmachine

Volledig flexibel

Dankzij de vrij programmeerbare besturing kunt u alle wasparameters aanpassen aan de betreffende toepassing en de behoeftes. Deze individuele programma's kunt u in de gewenste volgorde opslaan. Er zijn al diverse programma's voor de behandeling van de meest uiteenlopende soorten textiel opgeslagen. Met deze besturing bent u klaar voor alle eisen die aan de professionele wasbehandeling worden gesteld.