PW 6323 [EL WEK MF WI] - Highlights

Product weergeven
Ergonomische bediening

In hoogte verstelbaar

Breed naar boven openende vleugeldeuren en een grote deuropening vergemakkelijken het vullen en legen, ook bij een grote berg wasgoed of wikkelzakken. Bovendien is de beladingshoogte zodanig dat een waskar direct onder de deur kan worden gereden.
Vrij programmeerbare besturing van de wasmachine

Volledig flexibel

Dankzij de vrij programmeerbare besturing kunt u alle wasparameters aanpassen aan de betreffende toepassing en de behoeftes. Deze individuele programma's kunt u in de gewenste volgorde opslaan. Er zijn al diverse programma's voor de behandeling van de meest uiteenlopende soorten textiel opgeslagen. Met deze besturing bent u klaar voor alle eisen die aan de professionele wasbehandeling worden gesteld.
Weegsysteem in de sokkel

Op maat gesneden verbruikswaarden

In de dagelijkse praktijk is het niet altijd zinvol of mogelijk de wasautomaat helemaal vol te laden. Het in de sokkel geïntegreerde weegsysteem helpt zeer effectief om zuiniger te laden: afhankelijk van de beladingscapaciteit wordt het gebruik van water, energie en wasmiddel aangepast op wat nodig is.
Lage verbruikswaarden

Zuinig en efficiënt

Milieuvriendelijk kosten besparen: wasserijmachines van Miele Professional overtuigen met zeer lage verbruikswaarden en staan bekend om maximale efficiëntie. Al bij het ontwikkelen van de producten geldt de norm: optimale reinigingsresultaten met gebruik van recyclebare materialen waarbij niet meer water, energie en reinigingsmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.
Veilige desinfectie

Maximale hygiëneveiligheid

Een veilig desinfecterend vermogen is de voorwaarde voor de behandeling van textiel uit ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Speciale programma's voor de thermische en chemo-thermische desinfectie, onder andere volgens de lijst van het Robert Koch-instituut in Berlijn, vormen de basis voor de vereiste hygiënische veiligheid. Het hygiënecertificaat vindt u bij “Downloads”.*Afhankelijk van het model
Exclusief bij Miele
Gepatenteerde ontwatering vooraf*Patent: EP 2 003 236 B1

Zuiver vanaf het begin

Natte en sterk vervuilde mops of microvezeldoeken stellen hoge eisen aan het wasproces. Bij de gepatenteerde ontwatering vooraf worden de mops of microvezeldoeken daarom direct na de start van het programma gecentrifugeerd, om de vervuiling en de hoeveelheid gebruikte oppervlakte-actieve stoffen in het wasprogramma zo laag mogelijk te houden. Het resultaat is een uitstekende reiniging, waarbij het materiaal zo goed mogelijk wordt beschermd.
Korte wasprogramma's

Snel en efficiënt

Vindt u korte wasprogramma's ook zo belangrijk? Dan zijn de wasserijmachines van Miele Professional uw eerste keuze: dankzij de hoogwaardige bedrijfsautomaten is uw was binnen zeer korte tijd schoon en klaar voor gebruik.
Elektronische onbalansbewaking

Centrifugeren op professioneel niveau

De uitstekende centrifugeprestaties van de wasmachine verkorten de wasduur en leggen bovendien de basis voor snellere droging. Hier zorgt de elektronische onbalansbewaking voor optimale restvochtwaarden aan het einde van elk centrifugeerproces. Daarnaast wordt de belasting voor het dempingssysteem en de trommellagers verminderd, waarmee wordt bijgedragen aan een langere levensduur van de wasmachines.
Appreteren van microvezeldoeken

Direct klaar voor gebruik

U kunt de microvezeldoeken meteen weer gebruiken als ze al in de wasmautomaat zijn geappreteerd met desinfectans. Door deze procedure bespaart u tijd en verhoogt u de reinigingsprestaties en efficiëntie, zeker in vergelijking met handmatige verwerking.
Exclusief bij Miele
SoftCare-trommel

Veilig wassen met de unieke honingraatstructuur

Dankzij de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel ontstaat in de wasmachine een fijn waterlaagje tussen trommelwand en textiel. Het wasgoed glijdt over deze laag en wordt zo optimaal ontzien:- Textiel wordt duidelijk behoedzamer gewassen- De vorm blijft behouden en de levensduur neemt toe dankzij de zachte behandeling van het wasgoed