PDR 928 [EL SOM] - Efficiëntie en duurzaamheid

Product weergeven
Air Recycling Flex 

Efficiënt energieverbruik 

Na het droogproces bevat de verbruikte lucht nog veel thermische energie. Het nieuwe Air Recycling Flex-systeem gebruikt een deel van deze lucht. De luchtkanalen in het apparaat worden door een intelligente regeling dynamisch aangepast aan de betreffende gebruiksvoorwaarden. Het resultaat: perfecte droogresultaten bij een nog lager energieverbruik en kortere droogtijden, ook wordt zo behoedzaam omgegaan met de componenten.
Grote capaciteit

Meer inhoud voor de beste resultaten

Het wasgoed in de droger moet voldoende ruimte hebben, zodat de drooglucht snel en goed het vocht uit het textiel kan verwijderen. De grote trommelinhoud zorgt daardoor voor uitstekende droogresultaten, minder kreukvorming en kortere droogprogramma's.
Lage verbruikswaarden

Zuinig en efficiënt

Milieuvriendelijk kosten besparen: wasserijmachines van Miele Professional overtuigen met zeer lage verbruikswaarden en staan bekend om maximale efficiëntie. Al bij het ontwikkelen van de producten geldt de norm: optimale reinigingsresultaten met gebruik van recyclebare materialen waarbij niet meer water, energie en reinigingsmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.