Luchtreinigers

Eenvoudig, stil en betrouwbaar: professionele luchtreinigers zorgen voor zuivere lucht en maximale veiligheid.

Meer informatie over luchtreinigers

Uitstekend vermogen 

Alleen maar schone lucht

Met luchtreinigers van Miele Professional beschikt u over een compleet systeem voor de hoogste eisen die aan schone lucht worden gesteld. De Miele apparaten in een modern design bieden brede toepassingsmogelijkheden, of het nu in scholen, kinderdagverblijven, kantoren, de hotel- en gastronomiebranche, de artsenpraktijk of in een seniorencomplex is.

Uitstekend vermogen 

Met luchtreinigers van Miele Professional beschikt u over een compleet systeem voor de hoogste eisen die aan schone lucht worden gesteld. De Miele apparaten in een modern design bieden brede toepassingsmogelijkheden, of het nu in scholen, kinderdagverblijven, kantoren, de hotel- en gastronomiebranche, de artsenpraktijk of in een seniorencomplex is. Wij hebben onze luchtreinigers voor de beste resultaten op het gebied van efficiënte luchtreiniging in samenwerking met deskundigen uit de praktijk afgestemd en aan de hand van de geldende aanbevelingen ontworpen.
Een sterke partner 

Typisch Miele – ook de service

Miele Professional hanteert hoge maatstaven, ook wat betreft de dienstverlening. Het is niet toevallig dat de servicedienst van Miele Professional al jaren hoog gewaardeerd wordt vanwege de uitstekende prestaties.

Een sterke partner 

Miele Professional hanteert hoge maatstaven, ook bij de service. Het is niet toevallig dat de Miele Service al jarenlang hoog wordt gewaardeerd vanwege de uitstekende prestaties. Door het uitgebreide netwerk van technici is service ter plaatse in de regel binnen 2 x 24 uur gewaarborgd. Ongeveer 90% van de servicegevallen wordt direct bij het eerste bezoek opgelost dankzij het meegenomen materiaal. Ontbrekende onderdelen worden over het algemeen binnen een dag geleverd. Verschillende servicecontracten met onderhouds- en reparatiemogelijkheden naar behoefte voorkomen storingen en verhogen het waardebehoud van de apparaten. 
Financiële dienstverleningen 

Aanbiedingen op maat 

Met apparaten en accessoires van Miele Professional profiteert u vanaf het begin, ook bij het plannen van uw investering. De service- en adviesdiensten van Miele omvatten desgewenst ook aantrekkelijke financiële diensten.

Financiële dienstverleningen 

Met apparaten en accessoires van Miele Professional profiteert u vanaf het begin, ook bij het plannen van uw investering. De service- en adviesdiensten van Miele omvatten desgewenst ook aantrekkelijke financiële diensten. Of het nu om financiering, leasen of Pay per Use gaat: met onze financieringsmogelijkheden op maat, die flexibel kunnen worden aangepast, kunt ook u al snel van de spreekwoordelijke Miele kwaliteit profiteren.
Kennis voor perfecte resultaten 

Innovaties op het hoogste niveau

Miele Professional ontwikkelt al meer dan 120 jaar hoogkwalitatieve reinigingssystemen voor de meest uiteenlopende eisen. In deze tijd hebben we ons ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende aanbieder.

Kennis voor perfecte resultaten 

Miele Professional ontwikkelt al meer dan 120 jaar hoogkwalitatieve reinigingssystemen voor de meest uiteenlopende eisen. In deze tijd hebben we ons ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende aanbieder. Niet alleen vanwege de hoge eisen die aan de kwaliteit worden gesteld, maar onze uitstekende reputatie danken we ook aan onze buitengewone drang naar vernieuwing. Ook in de toekomst zullen de ingenieurs van Miele Professional veel tijd en energie steken in verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen op het gehele gebied van de luchtreinigingstechniek, waarmee gebruikers hun voordeel kunnen doen.
Duurzaamheid in perfectie 

Uitstekende efficiëntie en zuinigheid 

De hoogste prestaties bij uitstekende efficiëntie en zuinigheid: deze eisen zijn kenmerkend voor de systeemoplossingen van Miele Professional.

Duurzaamheid in perfectie 

De hoogste prestaties bij uitstekende efficiëntie en zuinigheid: deze eisen zijn kenmerkend voor de systeemoplossingen van Miele Professional. Geavanceerde technologieën en de hoogste kwaliteit van de gebruikte materialen onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten.