Professionele luchtzuiveringstechniek

StartpaginaProductenLuchtzuiveringstechniek

Maximale filtering, minimaal geluid

Miele AirControl maakt samen leven en samen werken aangenamer. Onze krachtige luchtreinigers zorgen voor maximale bescherming tegen virussen, bacteriën, schimmels en andere zwevende deeltjes, want ze filteren de lucht door middel van een uit 5 filters bestaand systeem inclusief zeer efficiënt HEPA H14-filter. Ze zijn eenvoudig in gebruik, stil, betrouwbaar en 100% comfortabel voor gebruik in een commerciële omgeving.

Waarom luchtzuiveringstechniek van Miele Professional?

Uitstekend vermogen 

Alleen maar schone lucht

Met luchtreinigers van Miele Professional beschikt u over een compleet systeem voor de hoogste eisen die aan schone lucht worden gesteld. De Miele apparaten in een modern design bieden brede toepassingsmogelijkheden, of het nu in scholen, kinderdagverblijven, kantoren, de hotel- en gastronomiebranche, de artsenpraktijk of in een seniorencomplex is.
Een sterke partner 

Typisch Miele – ook de service

Miele Professional hanteert hoge maatstaven, ook wat betreft de dienstverlening. Het is niet toevallig dat de servicedienst van Miele Professional al jaren hoog gewaardeerd wordt vanwege de uitstekende prestaties.
Financiële dienstverleningen 

Aanbiedingen op maat 

Met apparaten en accessoires van Miele Professional profiteert u vanaf het begin, ook bij het plannen van uw investering. De service- en adviesdiensten van Miele omvatten desgewenst ook aantrekkelijke financiële diensten.
Kennis voor perfecte resultaten 

Innovaties op het hoogste niveau

Miele Professional ontwikkelt al meer dan 120 jaar hoogkwalitatieve reinigingssystemen voor de meest uiteenlopende eisen. In deze tijd hebben we ons ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende aanbieder.
Duurzaamheid in perfectie 

Uitstekende efficiëntie en zuinigheid 

De hoogste prestaties bij uitstekende efficiëntie en zuinigheid: deze eisen zijn kenmerkend voor de systeemoplossingen van Miele Professional.