DataDiary

Procesdocumentatie wordt draadloos

Voor de feilloze procesdocumentatie bij de reiniging en desinfectie van instrumentarium biedt Miele Professional nu een bijzonder tijdbesparende plug-en-play-oplossing door middel van een app.

Naar de producten

Voordelen

Eenvoudig in het gebruik

Met DataDiary biedt Miele Professional een app-gebaseerde mogelijkheid tot procesdocumentatie die intuïtief in het gebruik is. Het gaat om een plug-en-play-oplossing – dus simpelweg aansluiten en aan de slag.

Wireless & veilig

De gegevensoverdracht vindt draadloos en veilig plaats door middel van een versleutelde WiFi-verbinding (WPA2) tussen het apparaat van Miele en de tablet of computer. De WiFi-verbinding kan gemakkelijk worden geïnstalleerd met SSID (Service Set Identifier) en wachtwoord.

Documentatie in PDF-bestand

Een succesvolle reiniging en desinfectie van instrumentarium moet feilloos gedocumenteerd worden. DataDiary zorgt ervoor dat de data op een overzichtelijke manier gedocumenteerd wordt in een pdf-bestand. 

Snelle authenticatie

De gebruikersauthenticatie gebeurt probleemloos via een NFC-tag of gebruikers-ID met wachtwoord.

Modern design

De DataDiary-app biedt een modern gebruikersinterface en is compatibel met zowel Android- als Apple-apparaten met een display groter dan 7”

Productoverzicht

DataDiary

  • Onderhoudsarme plug-en-play-oplossing
  • Veilige, draadloze gegevens-overdracht via versleutelde WiFi-verbinding
  • Inbegrepen zijn toegang tot de app, een communicatiemodule en 5 NFC-chipkaarten

DataDiaryID

  • Met 5 NFC-chipkaarten voor DataDiary 
  • De gebruiker kan zich eenvoudig aanmelden via een NFC-tag