Een duurzame toekomst kost je maar 12 minuten.*

Papieren bekers gebruiken op kantoor wordt binnenkort verboden. Logisch
vinden wij van Miele Professional. Want met een snelle vaatwasser zijn al uw kopjes binnen 12 minuten alweer schoon en klaar voor gebruik.

Helpt u mee met een duurzame toekomst op kantoor? Ontdek hier onze verschillende snelle vaatwassers.

Naar de vaatwassers

Professionele vaatwassers

Klaar voor elke uitdaging

Klaar voor elke uitdaging.

Glazen, serviesgoed en bestek zijn perfect schoon – de professionele vaatwassers van Miele Professional zijn afgestemd op robuuste inzet en overtuigen met optimale resultaten. Met System4Shine ontvangt u voor iedere uitdaging perfect op elkaar afgestemde componenten uit één hand.

Professionele techniek voor professionele eisen.

Met innovatieve, robuuste professionele technologie en specifieke programma's die voldoen aan eisen die verder gaan dan het normale huishoudelijke gebruik, zijn de bedrijfsafwasautomaten van Miele Professional helemaal toegespitst op professioneel gebruik. Diverse aansluitmogelijkheden en hoogwaardige verwarmingselementen zorgen voor korte, zuinige programma's met optimale reinigingsresultaten. Doseermodules garanderen het efficiënte gebruik van reinigings- en glansspoelmiddelen, terwijl waterbehandelingssystemen de spoelresultaten optimaliseren.

Flexibele opstel- en inbouwmogelijkheden.

Perfecte onderbouwmogelijkheden in het keukenblok: U kunt zonder problemen professionele vaatwassers met verswaterspoelsysteem in een keukenblok inbouwen. Door de omvangrijke hoeveelheid accessoires kunt u veel variëren met de opstelling van inbouwapparatuur en vrijstaande apparatuur.

Hygiëne tot op zeer hoog niveau.

Vaatwassers met een verswaterspoelsysteem vernieuwen na elke spoelfase het water. Aansluitend wordt grondig nagespoeld met een op het vaatwerk aangepaste temperatuur. Deze werkwijze zorgt voor perfecte reinigingsresultaten en een zeer hoge hygiënische standaard, die aanzienlijk hoger ligt dan wordt geëist van commerciële afwasmachines. Daarbij zijn de vaatwassers met verswaterspoelsystemen van Miele Professional door het zuinige waterverbruik zeer economisch. Bij tot 40 spoelgangen per dag is een vaatwasser met verswaterspoelsysteem zuiniger dan een vaatwasser met tankspoelsysteem.

Ontwikkelingen voor perfecte resultaten.

Ons motto “Immer Besser” stimuleert ons al meer dan 120 jaar om unieke oplossingen voor u te vinden. De sterke innovatiekracht van het wereldmerk Miele staat al bijna spreekwoordelijk voor op de praktijk gerichte producten, die indruk maken door hun maximale zuinigheid en perfecte resultaten. De ingenieurs van Miele investeren veel tijd en energie in het ontwikkelen van innovatieve eigenschappen voor de apparaten, die het dagelijkse werk voor u eenvoudiger maken. Behalve perfecte reinigingsresultaten garandeert het verswatersysteem bijvoorbeeld een hoge hygiënestandaard terwijl er tegelijkertijd op 2 niveaus wordt gespoeld.

Gebruiksveiligheid.

De machinerichtlijn (2006/42/EG) definieert uitgebreide veiligheidsvoorschriften voor professionele machines. Zo weet u zeker dat het bedienende personeel elke dag veilig met de machines kan werken. Alle apparaten van Miele Professional voldoen volledig aan de eisen van deze richtlijn.

 

 

* Afhankelijk van model en aansluitmogelijkheden

Assortiment

Assortiment vaatwassers

Professionele vaatwassers.

Betrouwbare prestaties voor iedere eis: professionele vaatwassers als basis voor perfecte resultaten.

Ontdek hier onze verschillende snelle vaatwassers: 

Naar de vaatwassers

Contact

Contact met ons

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze vaatwassers?

 

Neem contact op