Miele Camp & Wash

Vakantiewas snel weer schoon en fris

Een wasfaciliteit bieden voor uw gasten kan niet alleen zorgen voor een extra ster bij de ANWB, maar ook voor extra inkomsten. De professionele wasmachines en drogers van Miele zijn ideaal voor uw camping of vakantiepark.

Miele Camp & Wash

Kwaliteit

Miele kwaliteit

Met de keuze voor Miele geniet u van zeer zuinige apparaten: de nieuwe modellen verbruiken minder water en stroom en zijn daarmee de zuinigste op de markt. Duurzame machines: de machines zijn getest en ontwikkeld op een levensverwachting van 30.000 wasbeurten. En een compacte oplossing: u heeft slechts een halve vierkante meter nodig aan ruimte voor een complete set. 

Naar wasmachines en drogers
Design

Design

Uw gasten genieten van eenvoudige bediening in 32 talen, gemakkelijke betaling d.m.v. betaalsystemen en geen geknoei met wasmiddel door aansluitingen van een doseersysteem. Maar heeft u ook nagedacht over de inrichting van uw wasruimte? Met het design van Miele Camp & Wash kan de vakantiewas worden gedaan in een ruimte met een mooie en kwalitatieve uitstraling. 

Betaalsystemen

Betaalsystemen

Of u nu kiest voor muntkasten of contactloos betalen, op onze machines kunnen verschillende betaalsystemen kunnen eenvoudig worden aangesloten. Hierdoor kunnen uw gasten altijd gemakkelijk betalen voor hun vakantiewas. 

 

Serviceonderhoud

Service en onderhoud

Voor iedere machine bieden we een passende service. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed werkende machine. Onze hooggekwalificeerde technici controleren uw machine proactief op werking en veiligheid. Dit levert een kostenreductie op, en geeft u en uw gasten een zeker gevoel.

Contact

Contact_C&W

Meer informatie over Camp & Wash?

Bent u geïnteresseerd in een Miele wasfaciliteit op uw camping of recreatiepark en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op via onze contactpagina: 

Contactpagina