De nieuwe onderbouwvaatwasser met tank-spoelsysteem – al het serviesgoed met één vinger onder controle.

Onderbouwvaatwasser met tank-spoelsysteem

Handle all the dishes with just one touch

Ontdek de zeer efficiënte en zuinige onderbouwvaatwasser met tank-spoelsysteem met touch display voor optimaal bedieningsgemak en flexibiliteit.

Naar de vaatwassers

Voordelen

Groot bedieningscomfort

De bediening is vergelijkbaar met die van een smartphone en is daarom erg eenvoudig. Het dagelijkse werkproces werkt met de comfortabele bediening met één knop. De gekleurde resterende run-indicator informeert ook op afstand over de huidige status en het programmaverloop. U kunt, indien nodig, extra informatie opvragen en in het display instellingen programmeren. Het display kan eenvoudig worden bediend met handschoenen.

Zuinig en efficiënt

Met de nieuwe onderbouwvaatwassers met tank-spoelsysteem kan in vergelijking tot de voorgaande serie 15 tot 25% water worden bespaard. Deze bescherming van natuurlijke hulpbronnen wordt bereikt door de innovatieve sproeiarm met stroomoptimalisatie en verbeterde inspuiters voor het naspoelen. Dit vermindert tegelijkertijd het verbruik van energie en chemische middelen en heeft dus een positief effect op de bedrijfskosten van de vaatwasser.

Altijd de perfecte spoelresultaten

De nieuwe vaatwassers met tank-spoelsysteem van Miele Professional beschikken over specifieke programma's voor alle soorten serviesgoed en voor elke graad van verontreiniging. Alle belangrijke parameters (zoals spoelduur, temperatuur en pompdruk) zijn in de fabriek al zorgvuldig ingesteld; u kunt ze ook nog zelf aanpassen. Zo reinigt u zowel delicate champagneglazen als borden met aangekoekte etensresten op een betrouwbare manier, terwijl er zorgvuldig met het materiaal wordt omgegaan.

Glanzende spoelresultaten in elke situatie

De juiste waterkwaliteit vormt de sleutel tot glanzende glazen en blinkend bestek. De ingebouwde module voor reverse osmose zorgt voor een dergelijke kwaliteit en biedt een optimale oplossing bij nauwe ruimtes zoals bij een bar. Het systeem is volledig geïntegreerd in de processen van de professionele vaatwasser. Zo is deze gemakkelijk te bedienen en wordt er een complete oplossing geboden met een waterkwaliteit die aan uw behoeften voldoet.

Branches

Voor elke eis de passende oplossing

Het maakt niet uit in welke branche: wie in de dagelijkse praktijk moet kunnen vertrouwen op schoon serviesgoed en stralende glazen én een voorzichtige behandeling van het spoelgoed, heeft een krachtige systeemoplossing nodig voor snelle, perfecte spoelresultaten.

Miele PTD

Restaurants en bars

Glanzende glazen zijn het visitekaartje van elk horecabedrijf en dragen er in belangrijke mate aan bij dat uw gasten zich op hun gemak voelen en graag bij u terugkomen.

Naar de producten
Miele PTD

Catering en gemeenschappelijke keukens

Schoon serviesgoed in een handomdraai, ook tijdens spitsuren – dankzij bijzonder snelle programma's die tegelijkertijd voorzichtig omgaan met uw spoelgoed.

Naar de producten
Miele PTD

Ambachtelijke bedrijven

Of het nu bij de bakker, in het café of bij de slager is: Miele-vaatwassers met tank-spoelsysteem met een extra diepe spoelruimte zijn uitstekend geschikt voor volumineus spoelgoed zoals dienbladen en EN-reservoirs.

Naar de producten
Miele PTD

Pensions

De intuïtieve bediening en korte looptijden van de Miele-vaatwassers met tank-spoelsysteem voldoen helemaal aan de eisen die hieraan in pensions worden gesteld.

Naar de producten

Productoverzicht

De glazenspoelmachine – PTD 701

De PTD 701 is de glazenspecialist onder de vaatwassers met tank-spoelsysteem. Het apparaat zorgt voor glanzende resultaten en is door de compacte uitvoering perfect onder een bar te plaatsen. Het apparaat overtuigt met een kort programma van slechts 47 seconden en een maximale reinigingscapaciteit van 1.532 glazen per uur.

Naar de PTD 701

De bistrovaatwasser – PTD 702

De PTD 702 is overal inzetbaar, zowel voor het reinigen van glaswerk als voor het wassen van borden en ander serviesgoed. Omdat het apparaat niet zo hoog is, kan het worden gebruikt als onderbouwapparaat, bijvoorbeeld onder een bar. Het kortste programma duurt slechts 55 seconden en de maximale reinigingscapaciteit is 3.234 glazen of 882 borden per uur.

Naar de PTD 702

De allrounder – PTD 703

De PTD 703 is de allrounder en kan overal worden ingezet waar in zeer korte tijd zeer veel serviesgoed moet worden gereinigd. Het apparaat overtuigt door de specifieke programma's en de uitstekende reinigingsresultaten bij servies, pannen, glazen en bestek. Het kortste programma duurt slechts 55 seconden en de maximale reinigingscapaciteit is 1.188 borden per uur.

Naar de PTD 703

De dienbladvaatwasser – PTD 704

De PTD 704 is geschikt voor het reinigen van groot vaatwerk zoals dienbladen en EN-reservoirs dankzij de extra grote spoelruimte. Het apparaat overtuigt met een kort programma van slechts 55 seconden en een maximale reinigingscapaciteit van 1.188 borden per uur.

Naar de PTD 704

Accessoires en reinigingsmiddelen

ProCare Shine-reinigingsmiddel

De reinigings- en naspoelmiddelen van de serie ProCare Shine zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in Miele Professional-vaatwassers. Met de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling verlopen de reinigingsprocessen zeer effectief, passen ze perfect bij de machines en bespaart u op het verbruik.

Naar de producten

Accessoires voor optimale processen in de spoelkeuken

Met het buitengewoon brede assortiment aan rekken en inzetten is het mogelijk om elk soort serviesgoed betrouwbaar en doeltreffend in de sproeivakken van de vaatwasser te plaatsen. Voor optimale reinigingsresultaten dragen ook de accessoires bij aan een ongecompliceerde waterbehandeling en verschillende onderbouwen maken een moeiteloze integratie in alle werkprocessen mogelijk.

Naar de producten

Contact

Onze contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?

Gebruik ons contactformulier, stuur ons een e-mail of bel ons gratis.

U kunt ook advies vragen bij uw accountmanager van Miele Professional.

Naar online formulier