Professionele vaatwassers van de serie SmartBiz

SmartBiz

Dat is een klusje voor de SmartBiz.

De professionele oplossing voor schoon servies in de
kortst mogelijke tijd.

Naar de producten

Voordelen

Programmaduur slechts 36 minuten

Uitstekende reinigingsresultaten in zeer korte tijd: dankzij intelligente spoeltechniek en een krachtige verwarmingspomp zorgen SmartBiz-apparaten ervoor dat ook sterk vervuild serviesgoed in slechts 36 minuten weer gaat stralen. Daarmee zijn ze de ideale oplossing wanneer meerdere malen per dag serviesgoed snel en schoon moet worden gespoeld.

Eenvoudige aansluiting met Plug & Play

Aansluitklaar met kabel en stekker: professionele vaatwassers van de serie SmartBiz worden gewoon in een huishoudelijke 230 V-wandcontactdoos gestoken – en u kunt beginnen.

Handige bestekrekken

Voldoende ruimte en maximale flexibiliteit: alle items vinden hun rechtmatige plaats met voldoende ruimte in de goed ontworpen manden, zodat resten volledig worden verwijderd. De manden zijn voorzien van scharnierende rijen spikes en kopjesrekken om alles, van grote borden tot koffiekopjes en zelfs dure wijnglazen, veilig op te bergen.

Lage verbruikswaarden

Snel en efficiënt: een korte programmaduur van slechts 36 minuten en een intelligente spoeltechniek. Hierbij wordt niet meer water, energie en reinigingsmiddel gebruikt dan absoluut nodig is. Goed voor het milieu en kostenbesparend. Professionele vaatwassers SmartBiz zijn ingedeeld in de energie-efficiëntieklasse E.

100% kwaliteit van Miele Professional

Kwaliteit van Miele Professional loont op de lange termijn. De kracht en duurzaamheid van onze professionele apparaten in combinatie met intelligente spoeltechniek past perfect in een professionele omgeving waarin perfecte reinigingscapaciteit, maximale efficiëntie en maximale hygiëne-eisen standaard zijn. Als systeemaanbieder met een zeer uitgebreid servicenetwerk vinden wij altijd een geschikte professionele oplossing voor uw individueel gebruik.

Digitale bediening

Met behulp van de Miele@mobile-app kunt u altijd en overal waar u internet heeft met uw apparaat communiceren. Regel eenvoudig met uw smartphone of tablet de programmakeuze, vraag de resterende programmaduur op of controleer de vulgraad. 

Gepatenteerde AutoOpen-functie

Een kleine gleuf voor optimale droging: bij het selecteren van de extra droging gaat de deur aan het eind van het spoelprogramma automatisch open, zodat frisse lucht het serviesgoed en zelfs kunststof spoelgoed zonder resten droogt. Een speciale luchtgeleiding beschermt uw werkblad bovendien tegen vocht.

Branches

Für jede Anforderung die passende Lösung

Voor elke eis de passende oplossing

In de dagelijkse praktijk moet het serviesgoed meestal snel en hygiënisch onberispelijk weer beschikbaar zijn. Professionele vaatwassers van de serie SmartBiz zijn de ideale oplossing wanneer bijvoorbeeld in kantoor- of co-workingruimtes, kleine pensions en bed&breakfasts, kinderdagverblijven, kleuterscholen, scholen en andere op huishoudelijk gebied actieve bedrijven meerdere malen per dag moet worden afgewassen.

Büros / Coworking Spaces

Kantoren/co-workinggebieden

Bergen serviesgoed na vergaderingen en klantenevenementen zijn geschiedenis. Voor meerdere spoelcycli per dag met een korte programmaduur en een eenvoudige bediening.

Pensionen / B&B

Pensions/bed&breakfast

Zodat uw gasten zich goed voelen. Schoon ontbijt- en theeservies in een handomdraai.

Kindergärten / Schulen

Kleuterscholen/scholen

Het serviesgoed is na de gezamenlijke maaltijd snel weer schoon, zodat de kinderopvang op de voorgrond staat.

Weitere kleingewerbliche und haushaltsnahe Anwendungen

Andere kleine en huishoudelijke toepassingen

Kappers, woongemeenschappen of koffiehoeken: de professionele vaatwasser SmartBiz zorgt voor schoon serviesgoed en opgeruimde keukens in situaties waarin huishoudelijke vaatwassers hun grenzen bereiken.

SmartBiz afwasautomaat

Professionele vaatwasser PFD 100 Smart Biz

  • Programmaduur van slechts 36 minuten
  • Ruimte voor 13 standaardcouverts
  • Intuïtieve bediening dankzij tekstdisplay
  • Droogondersteuning dankzij de gepatenteerde AutoOpen-functie
  • Conform machinerichtlijn 2006/EG/42
  • Aansluitklaar met kabel en stekker
Naar de producten
Für eine Programmdauer von nur 17 Minuten

Voor een programmaduur van slechts 17 minuten

Professionele apparaten van de serie ProfiLine

Für bis zu 3 Waschladungen pro Tag

Voor tot 3 wasbeurten per dag

Instapklasse voor professionele wasbehandelingen – wasmachines van de serie SmartBiz

Für die höchsten Ansprüche an Hygiene

Voor de hoogste hygiëne eisen

Professionele vaatwassers uit de serie Vers water

Machinerichtlijn

Machinerichtlijn 2006/EG/42

Via de machinerichtlijn worden de veilige werking en vooral de veilige bediening van de professionele vaatwasser geregeld. In bedrijven waar verschillende medewerkers de professionele vaatwassers bedienen, is het aan te raden een professionele machine te gebruiken. Alle Miele Professional-machines, met inbegrip van de professionele vaatwassers van de serie SmartBiz, zijn conform de machinerichtlijn.

Media

Brochures

Brochures SmartBiz

Contact