Hotels & pensions

Altijd verzorgde was en stralend serviesgoed

Elke dag opnieuw wordt van u professionaliteit verlangd. Zowel bij economische beslissingen als ook heel praktisch bij een poging tot een verzorgde gastvrijheid. Compromisloze schoonheid en hygiëne staat hiervoor aan de basis. Dit veronderstelt dat niet alleen de processen voor de behandeling van glas- en serviesgoed in de keuken en achter de bar vlekkeloos verlopen, maar ook bij de wasbehandeling van uw kleding. Miele Professional heeft zowel op het gebied van serviesgoed als bij de behandeling van textiel een uitstekende reputatie opgebouwd.
Straal met Miele Professional
Bied uw gasten perfecte gastvrijheid met de PG 8058 BRILLIANT van Miele Professional. De professional op gebied van glazen en bestek is nu verkrijgbaar in een set met volledig of gedeeltelijk demineralisatiesysteem.
Naast de perfecte reiniging van glazen en bestek, waardoor handmatig nawrijven overbodig wordt, is de PG 8058 BRILLIANT ook uitstekend geschikt voor de reiniging van vaatwerk.
Dankzij de flexibele toepassingsmogelijkheden is het apparaat ook bekend onder de naam "Allrounder".
Uniek verswatersysteem
Door het water tussen de programmafasen te verversen, garandeert het verswater- spoelsysteem van Miele als geen ander spoelsysteem een constant hoge reinigingskwaliteit tijdens de totale bedrijfstijd.

Vaatwassers met doorschuif-tanksysteem van Miele
Perfect gespoeld vaatwerk en bestek bij duidelijk gereduceerde energiekosten: Dit wordt mogelijk dankzij de nieuwe doorschuif-tankvaatwassers van Miele Professional. Vier standaard- en vier aanvullende "Eco"-varianten zijn uitgerust met een nieuw reinigings- en filtersysteem en bieden over de hele lijn een efficiënt gebruik van hulpbronnen – in eerste instantie bijvoorbeeld door warmteterugwinning. Laag energieverbruik, korte programmaduur en de beste reinigingsresultaten gaan hier samen.

De vier "Eco"-varianten van de modelserie "PG 8172" zijn voorzien van een luchtafvoerwarmtewisselaar. Hierdoor kan nog eens tot 20 procent op de stroomkosten worden bespaard. Met deze besparingsmogelijkheden kan de "Eco"-uitvoering binnen drie jaar worden terugverdiend. Dankzij de "Eco"-Varianten komt er minder warme lucht in de omgeving en wordt het klimaat in de ruimte duidelijk verbeterd.
Waterbehandeling - voor perfecte spoelresultaten
Juist bij het spoelen van glazen en bestek is de samenstelling van het water doorslaggevend voor het spoelresultaat. Het leidingwater beschikt principieel over een goede kwaliteit, echter is de samenstelling verschillend.

De in het water aanwezige hardingselementen zoals calcium- en magnesiumzouten laten hinderlijke strepen en kalkvlekken achter op de glazen en het bestek. Voor optimale resultaten wordt daarom doorgaans aanbevolen om gedeeltelijk of volledig gedemineraliseerd water te gebruiken.

Het resultaat is briljante glazen en een vlekkeloos bestek - nawrijven is overbodig!
Gedeeltelijke en volledige demineralisatie
Gedeeltelijke demineralisatie:
Bij de gedeeltelijke demineralisatie worden die inhoudsstoffen aan het water onttrokken die tot kalkafzettingen leiden. Door vervanging van ionen wordt het zoutniveau van het water gereduceerd. Het resultaat: Bijna vlekkeloze spoelresultaten.

Volledige demineralisatie:
Bij volledige demineralisatie worden aan het water alle zouten en mineralen onttrokken. Het zoutniveau van het water is ongeveer 'nul'. Glazen en bestek worden zonder resten gespoeld. Naderhand nawrijven is niet meer nodig.
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting