Echt glanzende resultaten

Hier zoekt u tevergeefs een kooksprookje: in restaurants wordt van alle medewerkers een opperste concentratie en een goede conditie verlangd. Hier moet alles snel gaan. Gebruikt serviesgoed en bestek moet niet alleen smetteloos schoon zijn, maar ook zo snel mogelijk weer klaar liggen voor gebruik. Ook de wasserijtechniek van Miele werkt snel en efficiënt. De machines zijn krachtig, zeer zuinig en bijzonder eenvoudig te bedienen. Daarbij reinigen ze uw wasgoed en serviesgoed zeer behoedzaam. Zo garanderen we perfecte resultaten en een goede eerste indruk bij uw gasten.
Val op met Miele Professional
Bied uw gasten de perfecte gastvrijheid met de PG 8058 BRILLIANT van Miele Professional. Deze professionals voor glaswerk en bestek worden nu als set geleverd met een systeem voor volledige of gedeeltelijke demineralisatie.
Naast de perfecte reiniging van glazen en bestek, waarbij napoetsen overbodig is, is de PG 8058 BRILLIANT ook uitstekend geschikt voor de reiniging van serviesgoed.
Vanwege de flexibele gebruiksmogelijkheden staat het apparaat ook bekend als "Allrounder".
Unieke verswater-bedrijfsafwasautomaat
De verswater-bedrijfsafwasautomaat van Miele garandeert als geen ander een constante hoge reinigingskwaliteit gedurende de totale bedrijfstijd door de waterwisseling tussen de verschillende programmafases.
Vaatwassers met doorschuif-tanksysteem van Miele
Perfect gespoeld serviesgoed en bestek bij een geoptimaliseerd gebruik van water, energie en reinigingsmiddelen : dit wordt mogelijk dankzij de nieuwe doorschuifmodellen met tank van Miele Professional. Verschillende varianten zijn uitgerust met een innovatief reinigings- en filtersysteem en bieden over de hele lijn een efficiënt gebruik van hulpbronnen, bijvoorbeeld door middel van efficiënte warmteterugwinning. Een laag energieverbruik, een korte programmaduur en de beste reinigingsresultaten gaan hier samen. De optioneel verkrijgbare automatische kapfunctie maakt het dagelijkse gebruik nog eenvoudiger.
Waterbehandeling - voor perfecte spoelresultaten
Juist bij het spoelen van glaswerk en bestek is de samenstelling van het water bepalend voor het spoelresultaat. Het leidingwater heeft in principe een goede kwaliteit, maar de chemische samenstelling is doorslaggevend.
Gedeeltelijke en volledige demineralisatie
Gedeeltelijke demineralisatie:
Bij de gedeeltelijke demineralisatie worden die inhoudsstoffen aan het water onttrokken die tot kalkafzettingen leiden. Door vervanging van ionen wordt het zoutniveau van het water gereduceerd. Het resultaat: Bijna vlekkeloze spoelresultaten.
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting