Voorsprong door hygiënische competentie

Zeker bij wasserijen en keukens in pensions komt het aan op hygiëne, oftewel een duurzame preventie van besmettingen en overdracht van ziekteverwekkers. Kennis over de doelgerichte strategie is bij Miele Professional stevig verankerd, want al tientallen jaren is Miele ook leidend in de preventie van ziekenhuisinfecties, zoals bij de behandeling van medische en chirurgische producten.
De hygiënespecialist PG 8057 U TD
De bedrijfsafwasautomaten HYGIENE en HYGIENEplus met verswater-spoelsysteem bereiken optimale vaatwasserresultaten en voldoen met het varioTD desinfectieprogramma (alleen het HYGIENEplus-model) aan de hygiëne-eisen in gevoelige gebieden. Met de steeds toenemende levensverwachting groeit ook het aantal mensen met chronische ziekten en zwak immuniteitssysteem met multimorbiditeit en verzorgingsbehoefte als gevolg. Hierdoor groeien ook de hygiëne-eisen bij de vaatbehandeling. In verzorgings- en verpleegtehuizen spelen vooral de salmonella-infecties een steeds grotere rol. Het gevaar voor andere, vaak multiresistente kiemen is in de afgelopen jaren ook toegenomen. Dankzij hun uitmuntende hygiënische prestatie is daarom het gebruik van de bedrijfsafwasautomaat van Miele met verswater-spoelsysteem en desinfectieprogramma in deze gebieden zeer zinvol.
De bedrijfsafwasautomaat PG 8057 TD U van Miele kan door zijn model en kwaliteit van het materiaal speciale reinigingsprogramma's met zeer hoge temperaturen toepassen. Het apparaat beschikt over een thermisch desinfectieprogramma waardoor een bacteriedodende en virusactiverende desinfectie met inbegrip van HBV en HIV mogelijk is.
Het reinigings- en desinfectieprogramma Vario TD
Na een intensieve voorspoeling lukt de reinigingsfase bij temperaturen tot 55°C bij 5 minuten wachttijd. De afsluiting is de thermische desinfectie met 90°C en 5 minuten wachttijd. Het programma DESIN Vario TD wordt door het Robert-Koch-instituut vermeld vanwege de routinematige reiniging en desinfectie die voldoet aan de norm voor medische producten.
Voorbereiden van mops
Hygiënische mops om direct mee te kunnen dweilen
Voorbereiden van dweilen
Het wassen en voorbereiden van de dweilen met desinfectie- of reinigingsmiddel gebeurt in één handeling.
All-in-service voor tevreden bewoners
In zorgcentra moeten verschillende soorten textiel worden gewassen. De eisen die worden gesteld aan een krachtige en flexibele wasserij zijn dan ook hoog. Een groot aantal bedden levert een aanzienlijke hoeveelheid aan wasgoed op van beddengoed en handdoeken. Daarbij kunnen met een krachtige systeemoplossing ook heel zuinig dekbedden en hoofdkussens worden behandeld. Ook de persoonlijke bovenkleding van bewoners moet in de professioneel uitgevoerde wasserij behoedzaam worden gewassen. Een hoge eis: totaalservice voor tevreden bewoners voor de complete was- en textielbehandeling.
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting