Voor labzuivere behandeling van laboratoriumglas

Miele Professional bereikt al meer dan veertig jaar innovatieve mijlpalen voor een efficiënte en betrouwbare machinale behandeling van laboratoriumglaswerk. Voor de centrale en decentrale behandeling van grote hoeveelheden laboratoriumglaswerk hebben de reinigings- en desinfectieautomaten zeer overtuigend een meerwaarde: hogere reinigingsprestaties, grotere betrouwbaarheid en veel zuiniger.
Handmatige versus machinale behandeling
Elk gebruik van laboratoriumglaswerk is verbonden met potentieel gevaar voor de laboratoriummedewerkers. Glasbreuk kan tijdens de handmatige reiniging tot gevaarlijke letsels leiden. Besmettelijke en toxische contaminaties veroorzaken een gezondheidsrisico. De gebruikte reinigingsmiddelen zijn vaak zeer bijtend.

Alleen de machinale behandeling van laboratoriumglaswerk en -instrumenten kan worden gestandaardiseerd, gevalideerd en automatisch worden gedocumenteerd. Aangezien de reinigingsautomaten tijdens het volledige proces gesloten blijven en het totale proces volautomatisch verloopt, wordt het potentiële gevaar voor de laboratoriummedewerkers tot een minimum gereduceerd. Hierdoor wordt door de machinale behandeling een maximale bescherming van de medewerkers bereikt.
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting