Zelfs goed voor slaapzakken

De wasmachines en drogers hebben veel voordelen voor de gebruikers en voor de exploitant. Door de snelle programma's hoeven bijvoorbeeld voor dezelfde eisen minder apparaten te worden aangeschaft, wat ook ideaal is als er niet genoeg ruimte is voor meerdere apparaten. Hier is een opstelling als was/droogzuil zeer praktisch. Korte programma's en een warmwateraansluiting drukken de energiekosten aanzienlijk.
Kleine Geweldenaars op de camping
Een camping stelt geheel eigen bijzondere eisen. Niet alleen de gasten maar ook het wasgoed en het vervuilingsniveau kunnen verschillen.

De Kleine Geweldenaars kennen geen genade bij vlekken en bieden de perfecte oplossing voor de snelle, grondige en efficiënte wasverzorging op de camping en vakantieparken.

Meertalige bediening, klantvriendelijke betalingssystemen, een uitgebreide programmakeuze - van standaard - huishoudprogramma's tot speciale programma's voor sportkleding - zorgen ervoor dat uw gasten tevreden zijn.
50% kortere programma's
Schone prestatie: In slechts 49 minuten is uw was schoon, 85 minuten hebben de Kleine Geweldenaars nodig voor wassen en drogen.

Deze korte programmatijden zijn mogelijk door een warmwater- en draaistroomaansluiting en tevens door een hoog verwarmingsvermogen.

Hierdoor is de was in korte tijd weer beschikbaar en kan er per dag meer was worden gewassen.
100% meer prestatie en capaciteit
In tegenstelling tot de voor het huishouden gebruikte apparaten, zijn de Kleine Geweldenaars niet op 10.000, maar op 30.000 bedrijfsuren getest.

Een trommelinhoud van 59 liter komt overeen met een vulgewicht van 7 tot 8 kg bij huishoudelijke apparaten en biedt hierdoor zeer veel ruimte.

De Kleine Geweldenaars zijn daarom de ideale oplossing voor iedereen die dagelijks meer was moet verwerken dan in een normale huishouding.
100% langere levensduur
De Kleine Geweldenaar kan tijdens zijn totale levensduur een enorme berg met was van 198 ton was verwerken. Dat is 6 keer zoveel was dan door een huishoudelijk apparaat wordt weggewerkt.

Hoogwaardige materialen, versterkte schokdempers en een robuust trommellager zorgen voor hoge belastbaarheid en duurzame waarden in de harde realiteit van de alledaagse was.

Ook scoren Kleine Geweldenaars met een krachtig hart: De asynchrone motor met frequentieomvormer zorgen voor een soepele aanloop in de startfase en ook bij hoge toerentallen voor een zachte en rustige werking.
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting