Wasserijen en textielreiniging

Voor perfecte wasresultaten

Belangrijke opdrachten stellen hoge eisen aan de machinetechniek en de reinigingsmethoden. De professionele machines van de productgroep van Miele bieden hier de technisch perfecte en zeer zuinige oplossing. Miele wasserijmachines hebben al de norm bepaald in verschillende sectoren, onder andere voor de speciale eisen in de textielreiniging.
Zeer zuinige textielbehandeling
Professionele service voor tevreden klanten en gasten: een voordeel, want het veelzijdige WetCare-systeem is inzetbaar in zowel commerciële wasserettes als in hotels of verzorgingshuizen voor ouderen. Overal geldt hetzelfde: Met het WetCare-systeem worden ook "kwetsbare items" optimaal verzorgd.

Alleen al de frisse en aangename geur van het nat gereinigde textiel is voor steeds meer klanten een reden om te kiezen voor het WetCare-systeem, het aanbod te vergroten en nog meer service te leveren met de natte reiniging.

En ook medewerkers van vele reinigingsbedrijven hebben waardering voor het aangename binnenklimaat bij de natte reiniging. Als dan ook nog de prestaties voor reiniging en afwerking oké zijn, is de keuze voor het WetCare-systeem niet meer zo moeilijk.
Natte WetCare reiniging voor vele soorten textiel
Een voordeel van de natte WetCare-reiniging is de compatibiliteit met vele soorten textiel.
Verschillende soorten textiel kunnen zo worden gereinigd:

- natuurvezels, zoals angora, katoen, kasjmier, linnen, zijde, scheerwol
- kunststofvezels, zoals viscose en acetaat
- synthetische vezels, zoals acryl, polyester, Sympatex (R), GoreTex (R), enz.
- leren bekleding
- kwetsbare stoffen
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting