De flexibele inbouwbedrijfsafwasautomaten van Miele

De nieuwe ProfiLine-afwasautomaten vallen op met veel details, die de machine comfortabeler maken en zorgen voor de allerbeste spoelresultaten. U vindt veel exclusief door Miele gepatenteerde innovaties in onze bedrijfsafwasautomaten: de GlassCare-technologie, het reservoir voor regenereerzout in de deur van de vaatwasser en de AutoOpen-functie om de deur zacht te openen.
Miele-vaatwassers - voor alle eisen
Ontbijt, lunch, besprekingen, afspraken met klanten, evenementen – bij veel bedrijven zijn er allerlei aanleidingen waardoor het vaatwerk zich opstapelt in de pantry. Maar ook in privéwoningen zijn er grote bergen afwas en worden er daarom speciale eisen gesteld aan korte programma's. In al deze toepassingsgebieden komen de nieuwe ProfiLine-vaatwassers tot hun recht.
Professioneler: ideaal voor de eisen in thee- en spoelkeukens of in huishoudens waar speciale eisen worden gesteld. Flexibele opstel- en inbouwmogelijkheden.
Sneller: het kortste programma is binnen slechts 17 minuten klaar!
Krachtiger: Als u vaak en veel moet afwassen, zijn onze vaatwassers de ideale oplossing.
Comfortabeler: Automatische deuropening aan het einde van het afwasprogramma, gemakkelijk zout navullen, aansluitmogelijkheden voor een doseerapparaat voor vloeibaar wasmiddel: de ProfiLine-vaatwassers staan bol van de gemakken.
Efficiënter: gemiddeld 10% minder verbruik ten opzichte van de voorgaande serie.
Vrijstaande en onderbouwbare vaatwassers
Tijdens het dagelijkse werk op kantoor, bij de autodealer, in de boetiek of bij de kapper: overal worden dagelijks kleine tussendoortjes of kopjes koffie geserveerd.
Gasten weten het onderscheid tussen porselein en glas ten opzichte van papieren bekertjes te waarderen. Daardoor is in deze bedrijven dagelijks meerdere malen een flinke afwas te doen in de vorm van borden, kopjes, bestek en ander serviesgoed.
Die PG 8130 pakt deze kleine 'afwasbergen' spelenderwijs aan en zorgt ervoor dat alles snel en schoon weer gebruiksklaar is.
Door zijn compacte afmetingen en de eenvoudige installatie is de PG 8130 het ideale apparaat voor kleine spoelkeukens. Het apparaat kan perfect worden geïntegreerd in het bestaande keukenblok als vrijstaand apparaat (PG 8130), onderbouwapparaat (PG 8130 U) en als onderbouwapparaat dat optioneel wordt ingezet als integreerbaar model (PG 8080 U/i) met instelbare, terugliggende sokkel.
Integreerbare bedrijfsafwasautomaten
Perfecte integratie in het keukenblok en met roestvrijstalen oppervlakken; zo moet een vaatwasser eruit zien. Ze moet bovendien ook nog buitengewoon snel zijn. Nu moet u nadenken over een Miele-bedrijfsvaatwasser PG 8131i, PG 8132 SCi XXL of PG 8133 SCVi XXL.
Met de buitengewoon korte programma's van slechts 17 minuten bij warmwater- en wisselstroomaansluiting worden ook eenvoudig grotere hoeveelheden bestek afgewassen. Privéwoningen waar professioneel wordt gekookt, demonstratiekeukens of zelfstandigen kunnen allemaal de uitstekende techniek van de bedrijfsvaatwassers van Miele Professional waarderen.
In de laatste jaren heeft de trend van een hoger aanrechtblad zich doorgezet. Om de extra ruimte te gebruiken is de PG 8132 SCi XXL en PG 8133 SCVi XXL een aanvulling op de PG 8131 i. Met een beladingscapaciteit van 14 couverts en de unieke besteklade zijn de PG 8132 SCi en PG 8133 SCVi XXL altijd een perfecte keuze.
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting