Klaar voor gebruik

Voordelen van de eigen wasserij
U wilt werkkleding en volgelaatsmaskers snel en efficiënt reinigen?
De oplossing van Miele maakt een economische behandeling ter plekke en op de werkplek mogelijk.

– In slechts 2,5 uur kunt u tot vijf complete sets bedrijfskleding behandelen.
– U zit niet vast aan openingstijden van een wasserij.
– Speciale programma's die zijn afgestemd op de beschermende uitrusting zorgen voor een lange levensduur.
Professionele droging en activering
Voor de uiteindelijke droging van werk- en beschermende kleding bieden de drogers van Miele naast een optimaal, efficiënt en veilig droogproces ook de benodigde procesparameters om het impregneren te “Activeren”. Naast de toepassingstechniek laat de nieuwe drogerserie ook op het gebied van rendement duidelijke sterke kanten zien: bij de droging volgens het principe van stroming in de lengterichting wordt 60% van de luchtafvoer weer aan de droogcyclus geretourneerd (air recycling). Dankzij de besturing is een nauwkeurige aanpassing aan verschillende wassoorten mogelijk voor een snelle en op de vezel afgestemde wasdroging. Voor de droging van de beschermende kleding moet een juist programma worden gekozen. Afhankelijk van de samenstelling van de kleding, wordt eerst de binnenkant (bij niet afkoppelbare systemen) op een aangegeven restvocht gedroogd. Vervolgens wordt de kleding omgedraaid en wordt de buitenkant gedroogd. In hetzelfde proces wordt ook het impregneren geactiveerd.
Volgelaatsmaskers machinaal reinigen
In de spoelmachine PG 8063 Safety kunnen ademluchttoestellen en volgelaatsmaskers grondig worden gereinigd waarbij het materiaal wordt ontzien. Na elke stap in het programma wordt het water getest. Zo worden verontreinigingen verwijderd en het risico op kruisbesmetting doeltreffend verminderd (afhankelijk van de verontreiniging is een manuele voorreiniging eventueel vereist). De 3 spoelprogramma's zijn optimaal aangepast aan het spoelgoed en de inzetkorf biedt de mogelijkheid om alle materialen en gedemonteerde onderdelen makkelijk en veilig te plaatsen.
De extra aansluiting voor gedemineraliseerd water biedt de mogelijkheid tot bezinkselvrije naspoeling.
Behandeling van anesthesiemateriaal
De machinale reiniging en desinfectie van anesthesie-instrumenten biedt de veiligheid door een gestandaardiseerde behandeling die u weinig moeite kost en het materiaal ontziet. Het reinigings- en desinfectieapparaat PG 8592 met geïntegreerde droogblazer en een bouwbreedte van 60 cm is hiervoor geschikt. Het bijpassend beladingssysteem A 201 is speciaal ontworpen voor het opnemen van anesthesiemateriaal en biedt plaats aan 8 beademingsslangen tot 1,5 m lang die op een spiraal geplaatst worden. Verder is de wagen uitgerust met 6 sproeiers voor ademzakken en 15 sproeiers voor intubatiemateriaal. In een zeefschaal kunnen bijkomende kleine onderdelen gereinigd worden. In combinatie met een speciaal anesthesieprogramma biedt de PG 8592 de optimale oplossing voor het reinigen, desinfecteren en drogen van uw anesthesiesets.
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting