Gemaakt voor het alledaagse werk

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Miele machines voor klanten op zee en in de binnenvaart. Jachten, vrachtschepen en booreilanden vertrouwen op de spreekwoordelijke kwaliteit van Miele, onze speciale maritieme modellen en de professionele wasserijtechniek en bedrijfsafwasautomaten van Miele Professional.
Offshore, scheepvaart & River Cruise
Het harde leven op een booreiland stelt hoge eisen aan zowel materiaal als mensen. Betrouwbaarheid, snelheid en zuinigheid zijn hier van levensbelang.

Met apparatuur van Miele Professional beschikt u over hoogwaardige, krachtige en betrouwbare wasmachines.
Vanaf de Kleine Geweldenaars met een beladingscapaciteit van 6,5 kg tot de wasmachines en drogers voor 32 kg: de apparaten van Miele Professional voldoen aan al uw wensen. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn gemaakt voor de hoogste eisen en dankzij de korte programma's ligt uw wasgoed snel weer klaar voor gebruik.

Door de innovatieve speciale programma's weten onze wasmachines ook raad met hardnekkig vuil zoals olievlekken. De wasserijtechniek van Miele Professional wordt al jarenlang toegepast op schepen en booreilanden.
Miele Professional - thuis op alle wereldzeeën
Miele is het wereldwijde merk voor Premium huishoudelijke apparatuur en producten voor professionele toepassingen.

Door de apart in te stellen en korte wasprogramma's zijn de wasmachines van Miele zeer geschikt voor de scheepvaart. Naast de al spreekwoordelijke betrouwbaarheid kenmerken onze machines zich door de verschillende spanningsvarianten voor de scheepvaart en de superieure zuinigheid.

Daarbij kunnen de SoftCare-apparaten ook zonder problemen worden aangesloten op een betaalsysteem, zodat het gebruik correct kan worden afgerekend.
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting