Als er vaker dan gemiddeld wordt gewassen

Als het gezin groter wordt en de bergen wasgoed en serviesgoed groter worden, bereiken huishoudelijke apparaten snel hun grens. De wasmachines van de serie Kleine Geweldenaars en de ProfiLine-vaatwassers van Miele zijn de optimale oplossing voor het probleem. Met hun professionele techniek, speciale programma's en bijzonder korte looptijden zorgen ze in de kortst mogelijke tijd voor schoon wasgoed en glanzend serviesgoed.
Kleine Geweldenaars voor de bergen wasgoed thuis
Sinds ongeveer 30 jaar produceert Miele de 'Kleine Geweldenaars'. De Kleine Geweldenaars bieden reusachtige prestaties verpakt in een kleine behuizing.

De Kleine Geweldenaars kenmerken zich door een robuuste constructie, zuinige wastechniek, eenvoudige bediening en een lange levensduur. Speciaal versterkte componenten, zoals de schokdempers en afdichtingen zorgen voor zeer veel bedrijfsuren.

Al decennia lang zijn de Kleine Geweldenaars zeer zuinig door hun veelzijdige gebruiksmogelijkheden en geringe onderhoudskosten, en zijn ze in hoge mate aanpasbaar aan de wensen van de klant.

Voor grote gezinnen of voor huishoudelijk gebruik is vooral de unieke synthese van professionele en huishoudelijke wasmachine interessant. De professionele wasprogramma's en professionele constructie van de wasmachine worden gecombineerd met het comfort, de eenvoudige bediening en de programma's van een huishoudelijke wasmachine.
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting